Turul Magazinelor #429: Combină frigorifică cu dispenser apă, televizor HD super accesibil şi telefon Huawei

1.373 ori
<b>Turul Magazinelor #429: Combină frigorifică cu dispenser apă, televizor HD super accesibil şi telefon Huawei</b>Vă prezentăm astăzi ultima ediție de primăvară 2018 a turului magazinelor, ediție în care vă propunem o serie de produse foarte interesante. Avem pe listă o combină frigorifică cu dispenser de apă numai bună pentru canicula ce se anunță, dar și

În prag de weekend prelungit avem câteva oferte de vară pentru voi, pentru că oficial începe vara calendaristica în câteva ore. Am găsit o combină frigorifică cu dispenser de apă integrat, un monitor de gaming 4K la preţ realist şi un televizor accesibil pentru toată lumea. Avem şi un telefon Huawei hit anul trecut la preţ excelent, plus o clonă de LEGO pentru cei mici. Toate acestea mai jos:

1. Combină frigorifică Beko DBK 386 WDR+

Beko DBK 386 WDR+

Beko este unul dintre cele mai apreciate branduri de electrocasnice, iar noi am găsit pentru voi o ofertă excelentă de produs de genul la eMAG.ro. Ar putea părea doar o combină frigorifică, dar e mai mult de atât. Are dispenser de apă, vine cu 5 ani garanţie şi costă sub 1500 lei. Are o funcţie specială Active Fresh Blue Light, care menţine efectul de fotosinteză prin lumina albastră, permanent activă în interiorul frigiderului.

Creşte astfel durata de conservare a legumelor şi fructelor cu 30% faţă de un compartiment standard. E haios că avem şi un sistem de mesagerie vocală pe telefon, pentru a lăsa mesaje celorlalţi din familie.

2. Monitor QLED Samsung 27.9" LU28H750UQUXEN

Samsung LU28H750UQUXEN

În ultima vreme am dat de tot mai mulţi oameni care preferă să se joace în 4K pe monitoare de gaming, decât pe televizoare. evoMAG.ro are un monitor QLED de 27.9 inch, cu rezoluţie 4K, timp de răspuns de 1 ms şi preţ de 1999 lei. Are două porturi HDMI, port DisplayPort şi unghiuri largi de vizualizare. evoMAG.ro oferă la pachet şi o soluţie Bullguard Internet Security pe 1 an, pentru 3 utilizatori.

3. Televizor NEI 32NE4000, 80 cm

NEI 32NE4000

Uneori includem în Turul Magazinelor şi câte un televizor accesibil pentru persoane în vârstă, pentru un bunic sau unchi. Un exemplu este acest model LED de la NEI, cu design care mă duce cu gândul la modelele accesibile de la LG. Are contrast de 1200:1, timp de răspuns de 8 ms şi rezoluţie de 1366 x 768 pixeli. Integrează şi două boxe de 10 W şi are câteva dotări binevenite la acest preţ: slot CI+, două intrări HDMI, 2 porturi USB şi intrare RF. Costă doar 599 lei la Cel.ro. 

4. Huawei P8 Lite 2017

Huawei P8 Lite 2017

Telefonul Huawei P9 Lite (2017) a fost cunoscut şi ca Huawei P8 Lite (2017), fiind apreciat drept cel mai atractiv terminal midrange al primelor 6 luni din 2017, poate chiar din tot anul. Fix acum un an, prin mai-iunie eram fascinaţi că are preţ de 999 lei sau 1000 lei, iar acum la 649 lei la Quickmobile.ro e şi mai atractiv. Bateria să nu se face de râs nici acum, iar designul e arătos. Ecranul de 5.2 inch Full HD e OK şi faţă de noi modele Moto şi Nokia dacă vreţi o comparaţie.

Camera selfie face şi ea o impresie bună şi cred că telefonul se descurcă şi cu ceva gaming.

5. Mașinuță Lepin

Mașinuță Lepin

Nu ştiu dacă aţi auzit de brandul Lepin, dar e o variantă chineză de LEGO, care costă de vreo 3 ori mai puţin decât produsele LEGO. Această maşină ar fi putut ajunge şi la 300 de dolari în varianta LEGO, dar Lepin-ul aceasta badass costă doar 97.99 dolari la TomTop.com. Nu e vreun Duplo cu 100 de piese, ci un gigant cu 2758 bucăţi şi e menit pentru băieţi şi fete cu vârste între 6 şi 18 ani. Include şi o cărticică, care prezintă istoria brandului LEPIN Technic, clar inspirat de LEGO Technic. Au până şi produse Star Wars, Transformers şi altele de gen, dar deghizate sub alte nume.

6. Tastatură wireless

Tastatură wireless

Uneori vi se face lene să staţi să selectaţi litere în meniul televizorului sau consolei de jocuri folosind o telecomandă sau gamepad, aşa că e utilă o tastatură-controller de genul. Acest produs costă 20.84 dolari şi este o tastatură wireless QWERTY cu 79 de butoane şi un receiver USB. Are şi un touchpad pentru scroll, ceea ce e binevenit. Foloseşte 3 baterii AAA şi bate până la o distanţă de 10 metri. Se poate conecta la terminale cu Ubuntu, Android, Windows şi probabil şi iOS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×