Turul Magazinelor #542: PC de gaming la preţ excelent, uscător de rufe, multe huse de Galaxy S10, distribuitor hrană animale

1.542 ori
<b>Turul Magazinelor #542: PC de gaming la preţ excelent, uscător de rufe, multe huse de Galaxy S10, distribuitor hrană animale</b>În Turul Magazinelor ediţia 542 ne ocupăm de cei care vor să îşi îmbunătăţească viaţa. Cei care călătoresc mult şi vor să aibă un aparat care le hrăneşte animalul de companie automat, cei care vor un uscător de rufe

În Turul Magazinelor ediţia 542 ne ocupăm de cei care vor să îşi îmbunătăţească viaţa. Cei care călătoresc mult şi vor să aibă un aparat care le hrăneşte animalul de companie automat, cei care vor un uscător de rufe pentru a nu mai ocupa loc în casă cu rufele puse la uscat, dar şi cei care vor un PC excelent de gaming. Avem şi multe huse pentru variantele lui Samsung Galaxy S10, o cameră 4K de acţiune la preţ mic şi o placă video care ar fi pentru minerit crypto, dar la preţ mic.

1. Sistem PC Diaxxa Impact Limited Edition 

Diaxxa Impact Limited Edition

Unul dintre cele mai atractive PC-uri de gaming văzute de mine în ultima vreme, acest model listat de Cel.ro vine cu tot ce îţi trebuie pentru a te juca orice joc nou pe High sau Ultra. Costă sub 5000 de lei şi are un bundle generos, care include jocurile Metro Exodus, Anthem, Battlefield V, The Division 2 şi un mouse de gaming ASUS Espada GT20.

PC-ul stă bine la procesor, cu un Ryzen 5 2600X puternic, 1 TB stocare plus încă 480 GB SSD şi 16 GB RAM. De grafică de ocupă excelenta placă GTX 1080 cu 8 GB memorie. Are şi răcire cu lichid şi un look cool cu acele sisteme de iluminare RGB.

2. Uscător de rufe Candy S-Line CS C8DG-S

Candy S-Line CS C8DG-S

În ziua de azi toată lumea e în mişcare şi se grăbeşte, iar tinerii nu au mereu cele mai mari apartamente. Aşa că în loc să ocupi jumătate de casă cu rufe puse la uscat, ai putea folosi un uscător. Am găsit unul la eMAG.ro la 999 lei. Acesta este un model cu display şi control via NFC. Are şi funcţie de pornire întârziată şi puteţi încărca în el 8 kilograme de rufe. Vine cu 14 programe şi 4 trepte de uscare.

3. Huse Samsung Galaxy S10

Huse Samsung Galaxy S10

La Quickmobile.ro am găsit o sumedenie de huse pentru Galaxy S10, S10e şi Galaxy S10+. Unele sunt de tip LED View originale, altele au kickstand şi altele au un colorit inedit. Găsiţi de toate mai jos și aveți extra reducere 3% odată cu folosirea codului promo QUICK202 în secțiunea de comandă!

  • Husă Protective Standing Galaxy S10: 123 lei
  • Husă Led View Galaxy S10E: 229 lei
  • Husă transparentă Galaxy S10+: 39 lei
  • Husă piele Galaxy S10E: 166 lei
  • Husă Led View Alb Galaxy S10+: 229 lei
  • Husă Led View Negru Galaxy S10+: 229 lei
  • Husă Jelly Galaxy S10: 29 lei
  • Husă Protective Standing Negru Galaxy S10E: 123 lei
  • Husa Protective Standing  Verde Galaxy S10E: 84 lei

4. Cameră video acțiune Alfawise EKEN H6S 

Alfawise EKEN H6S

La GearBest.com am găsit o cameră de acţiune 4K la un preţ excelent. Costă doar 381 de lei şi vine cu un corp rezistent la apă, cu stabilizare electronică şi sistem anti shake. Are şi WiFi şi conector HDMI, dar şi giroscop şi accelerometru pe 3 axe. Rezistă până la 30 de metri adâncime şi are un ecran IPS de 2 inch. Se poate controla de la distanţă.

5. Distribuitor automat de hrană MYRIA MY9700

MYRIA MY9700

Uneori trebuie să pleci în delegaţie sau poate chiar în vacanţă câteva zile şi câinele său pisica trebuie hrănit. Ideea e că animalele sunt lacome şi nu îi poţi lăsa castronul la discreţie, pentru că o să dea în obezitate. De aceea un distribuitor automat de hrană e util. Costă 499 lei la Altex.ro şi vine cu o cameră HD aşa încât să vezi ce face micuţul. Are şi difuzor şi microfon încât să interacţionezi cu necuvântătorul.

6. Placă video mining ASUS Radeon RX 470

ASUS Radeon RX 470

Una dintre cele mai ieftine plăci grafice promovate ca bună pentru minat cripto monede, acest produs costă doar 619 lei la PCGarage.ro. E OK şi pentru gaming de nivel mediu şi vine cu 4 GB memorie. Are răcire pe aer şi tehnologie 256 bit. Din ce am înţeles în testele de performanţă e aproape de un GTX 1060.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×