Reduceri și Campanii Online #211: Azi eMAG, Notino, Cărturești, iHunt [...]

580 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #211: Azi eMAG, Notino, Cărturești, iHunt [...]</b>Dacă sunteți curioși să aflați ce promoții se mai organizează în mediul online, ați nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi avem pentru voi un articol proaspăt din seria Reduceri și Campanii Online. O listă a celor mai proaspete

Dacă sunteți curioși să aflați ce promoții se mai organizează în mediul online, ați nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi avem pentru voi un articol proaspăt din seria Reduceri și Campanii Online. O listă a celor mai proaspete oferte organizate de către retaileri vă este afișată mai jos iar la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Astăzi vă recomandăm achiziția unui accesoriu de smartphone ce nu ar trebui să lipească din ghiozdanu/geanta voastră și anume un acumulator extern de la Huawei ce oferă capacitate de 10.000 mAh. Este vorba despre modelul AP08Q care aduce un port USB-C, unul microUSB v2.0 și unul USB 2.0 pentru încărcare. Oferă printre altele și funcția de încărcare rapidă iar prețul este de doar 124.99 lei la eMAG.ro! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×