Mini Turul Magazinelor #61: OnePlus 6T cu preţ aproape ca la producător, Galaxy A9 (2018) sub 2000 lei, maşină de pâine Tefal la discount

1.687 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #61: OnePlus 6T cu preţ aproape ca la producător, Galaxy A9 (2018) sub 2000 lei, maşină de pâine Tefal la discount</b>Azi avem varianta Mini de Turul Magazinelor, cu câteva telefoane în prim plan, unele foarte apreciate la Mobilissimo.ro, dar şi o cască VR celebră şi încărcător wireless. Samsung Galaxy A9 (2018) începe să ajungă la preţul normal

Azi avem varianta Mini de Turul Magazinelor, cu câteva telefoane în prim plan, unele foarte apreciate la Mobilissimo.ro, dar şi o cască VR celebră şi încărcător wireless. Samsung Galaxy A9 (2018) începe să ajungă la preţul normal şi meritat, o maşină de pâine Tefal are o super ofertă, iar OnePlus 6T e la un retailer de la noi cu preţ aproape ca la producător. Toate acestea sunt mai jos.

1. Samsung Galaxy A9 (2018)

Samsung Galaxy A9 (2018)

Samsung Galaxy A9 (2018) a fost o surpriză plăcută pe final de an 2018, în special prin prisma super bateriei de la bord, dar nici camera cvadruplă din spate nu e rea deloc. Telefonul stă excelent şi la ecran, difuzoare şi look, în special datorită nuanţelor de culoare. Un impediment de a-l cumpăra la debut a fost preţul, care sărea şi de 2400 sau 2500 de lei.

Se stabilizase pe la 2300 de lei la un moment dat, iar acum evoMAG.ro vine cu o super ofertă, cu o sumă de mai puţin de 1920 de lei pentru device. La aşa sumă 6 GB RAM, 128 GB şi un total de 5 camere e bine de tot.

2. OnePlus 6T

OnePlus 6T

Matematica e foarte simplă aici. Dacă vei comanda un OnePlus 6T de pe OnePlus.com cheltuieşti 2.610 lei. Dacă îl iei de la QuickMobile.ro dai 2667 lei folosind codul QUICK202, iar acesta e cel mai mic preţ de pe piaţa locală. E bun pentru cei care nu au răbdare să aştepte până vine produsul din afară şi îl vor mâine. Vorbim despre modelul cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare.

Ca să vă faceţi o idee despre terminal, el a devenit daily driver-ul colegului Alex şi a fost foarte apreciat şi de Ervin la momentul testării. Are un design foarte arătos, iar Oxygen OS e cel mai fluid custom ROM de pe Android. Versiunea cu 8 GB RAM e 2849 lei la evoMAG.ro, tot un preţ foarte bun.

3. Maşină de pâine Tefal Pain et Tresors

Tefal Pain et Tresors

Cei care preferă să îşi facă singuri pâinea decât să o cumpere de la supermarket se vor bucura să afle că există o super oferta la eMAG.ro. Acolo veţi găsi maşina de pâine Tefal Pain et Tresors la doar 349 de lei. Are 3 setări, 20 de programe şi 28 de reţete. Puteţi să o programaţi să pornească singură şi să creaţi pâini cu arome diferite, acoperite cu nuci, stafide, fulgi de ciocolată şi multe altele. Sunt multiple setări de greutate şi nivele de rumenire şi aveţi şi o carte de reţete inclusă.

4. Încărcător wireless Anker PowerPort 5 Stand

Anker PowerPort 5 Stand

Acest produs vine cu o recomandare de la un posesor, care îi dă un mare thumbs up. Costă doar 69 de lei la eMAG.ro şi vine cu suport pentru alimentare wireless rapidă şi sigură. Bun dacă ai iPhone X, Galaxy S9, Note 9, Huawei Mate 20 Pro şi alte device-uri de gen. Încarcă în medie cu 30 de minute mai rapid decât alte produse similare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×