Vânzare flash: Cardul microSDXC UHS-I SanDisk Ultra de 64 GB costă 75 lei în oferta TomTop.com!

832 ori
<b>Vânzare flash: Cardul microSDXC UHS-I SanDisk Ultra de 64 GB costă 75 lei în oferta TomTop.com!</b>Dacă aveți un telefon ce suportă carduri microSD, sau un oricare dispozitiv echipat cu asemenea slot, atunci oferta TomTop.com de astăzi vă este cu siguranță pe plac. Este vorba despre cardul microSDXC SanDisk Ultra UHS-I de 64 GB ce costă numai

Încă o ofertă specială marca TomTop.com ni se prezintă astăzi, fiind vorba despre o reducere foarte atractivă la cardul microSD SanDisk USH-I de 64 GB pe care îl puteți achiziționa pentru suma de numai 18.99 dolari ~ 75 lei. Acest card este unul de tip TF Clasa 10 ce promite o viteză de scriere și citire a datelor de 80MB/s și aflați că este vorba despre o promoție de vânzare flash în cazul de față ce se sfârșește în 5 zile.

SanDisk 64 GB

Cardul este potrivit pentru smartphone-uri și alte tipuri de dispozitive ce adoptă un asemenea slot microSD la pachet și ni se promit performanțe superioare atunci când vine vorba de copierea și transferul fișierelor foto și video. De asemenea trebuie să știți că în cutia acestui card veți primi și un adaptor SD, modalitate prin care veți putea utiliza cardul și pe un aparat foto sau o cameră video.

SanDisk 64 GB

Prețul de 75 lei este cum nu se poate mai bun și în cazul în care sunteți interesați aflați că TomTop vinde și versiuni de 16, respectiv 32 GB pentru acest model SanDisk. Ca un bonus din oferta de astăzi vine și camera video de supraveghere KKMoon IP la suma de 16.99 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×