Huawei va demara producția în masă a chipset-ului Kirin 970 din septembrie; va sosi pe phablet-ul Mate 10!

1.310 ori
<b>Huawei va demara producția în masă a chipset-ului Kirin 970 din septembrie; va sosi pe phablet-ul Mate 10!</b>Următorul chipset high-end a celor de la Huawei va fi modelul numit Kirin 970, procesor pe care îl așteptăm integrat la bordul phablet-ului Mate 10 și pe Huawei P11. Acest CPU ar urma să intre în producția în masă începând din septembrie, lună

Apar astăzi vești și despre procesorul HiSilicon Kirin 970 pregătit de către Huawei, un chipset a cărui producție în masă ar urma să debuteze din luna septembrie a acestui an. Surse din industrie confirmă această informație și după cum vă informam și noi anterior, este vorba despre un nou CPU high-end ce va sosi cu 8 nuclee plasate câte 4 într-o arhitectură de tip big.LITTLE.

Huawei Mate 10

Vor fi regăsite aici 4 nuclee Cortex-A73 și alte 4 nuclee Cortex-A53 tactate la frecvențe cuprinse între 2.8 și 3.0 GHz. Detaliile ajunse în mediul online indică și faptul că noul procesor va oferi suport LTE Cat.12, dar și o soluție grafică numită Heimdallr MP GPU cu 12 nuclee despre care se spune că va fi ultra-performantă.

Noul procesor va ajunge pe phablet-ul Huawei Mate 10, un dispozitiv programat pentru lansare în luna octombrie a acestui an. Se pare că vom primi un display de 6 inch JDI cu raport 18:9 și că pe lângă versiunea standard va exista și un model Pro. În primăvara lui 2018 acest chipset își va face apariția cu siguranță și pe succesorul lui P10!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×