Varianta cu 256 GB stocare flash a lui Samsung Galaxy Note 8 este listată de un operator sud-coreean

2.366 ori
<b>Varianta cu 256 GB stocare flash a lui Samsung Galaxy Note 8 este listată de un operator sud-coreean</b>Faptul că Samsung va oferi o variantă cu 256 GB de stocare flash pentru phablet-ul Galaxy Note 8 era deja știu, dar iată că astăzi primim și confirmarea acestei versiuni. Operatorul sud-coreean KT Telecom tocmai ce a listat-o la vânzare și aflăm

Știam deja faptul că Samsung are pregătită și o variantă cu 256 GB de stocare flash pentru phablet-ul Galaxy Note 8, iar astăzi avem și confirmarea sa. Descoperim că operatorul sud-coreean KT Telecom tocmai ce a listat la precomandă acest model care va putea fi achiziționat în perioada 7 - 14 septembrie, urmând ca din 15 septembrie să înceapă livrările către clienți. Telefonul vine doar pe albastru și negru.

Galaxy Note 8

Nu sunt dezvăluite prețurile pentru moment, dar ne putem aștepta la sume de peste 1.100 dolari ținând cont de faptul că varianta cu 64 GB de stocare costă în jur de 930 - 960 dolari. Note 8 este un phablet adresat doar unei categorii selecte de clienți, asta pentru că oferă un stylus S-Pen, o cameră duală și pentru că poartă un preț cu adevărat piperat.

Este cu doar 0.1 inch mai generos la capitolul diagonală în raport cu S8+ și se mai laudă cu 6 GB RAM în loc de 4 GB cum găsim pe flagship-urile din seria Galaxy S. Vine cu o baterie de 3300 mAh puternic optimizată și primim aici atât încărcare wireless, cât și încărcare rapidă. De aici puteți consulta și prețurile practicate pe plan local!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×