Xiaomi M365 este o trotinetă electrică pliabilă ce costă acum ~1.450 lei pe TomTop.com!

4.116 ori
<b>Xiaomi M365 este o trotinetă electrică pliabilă ce costă acum ~1.450 lei pe TomTop.com!</b>Vehiculele electrice au devenit din ce în ce mai accesibile în ultima vreme, cele mai apreciate fiind trotinetele electrice pliabile precum acest Xiaomi M365 pe care îl vedeți în imagini. Chiar astăzi produsul primește un discount baban din partea

Cei care vor un mijloc de transport mai eficient pe timpul verii pot alege o trotinetă electrică precum Xiaomi M365, produs care primește astăzi din partea celor de la TomTop un discount baban în valoare de 170 dolari ce se aplică prețului de 539.99 dolari. Făcând scăderea se ajunge la suma de 369.99 dolari pe care va trebui să o plătiți pentru acest vehicul electric despre care aflați mai multe în continuare. 

Xiaomi M365

Ei bine, această trotinetă este una tare arătoasă după cum puteți vedea în imagini, fiind construită dintr-un aliaj de aluminiu și având o greutate acceptabilă de 12.5 kilograme. Se poate plia pentru transportul rapid în portbagajul mașinii sau chiar în metrou să spunem, iar ca performanțe avem aici un motor de 250W capabil de o viteză de până la 25 km/h și o baterie ce promite până la 30 kilometri de autonomie.

Xiaomi M365

Xiaomi M365 aduce un sistem de frânare dual, cu funcție E-ABS pentru roata din față și cu disc mecanic pentru roata din spate. Pentru că tot a venit vorba de roți, aflați că acestea au o mărime de 8.5 inch și vorbim despre cauciucuri rezistente la șocuri și potrivite pentru orice condiții de drum. 

Xiaomi M365

Primim și un far puternic, respectiv un stop pe spate care ne vor asigura deplasarea în siguranță chiar și pe timp de noapte. Se poate plia în numai 3 secunde și aflați că există aici și un sistem de recilare a energiei kinetice ce se convertește automat în energie electrică și astfel oferi o autonomie superioară.

Xiaomi M365

Avem și funcții de protecție în caz de scurt-circuit, supraîncărcare și protecție voltaj scăzut. 4 led-uri vor indica nivelul de încărcare al bateriei și mai trebuie știut că această trotinetă vine cu certificare IP54, suport pentru urcarea pantelor de până la 14 grade și cu o baterie de 280Wh ce se va încărca complet în aproximativ 5 ore. Greutatea suportată este de 100 kg și există două variante de culoare: alb, respectiv negru.

Folosind codul promoțional LSRXMS170 puteți achiziționa trotineta electrică Xiaomi M365 pentru suma de 369.99 dolari de pe site-ul TomTop.com. Taxele vamale vor fi suportate de aceștia (acel 3.3% din valoarea produsului), iar voi veți mai avea de plată TVA-ul odată cu sosirea pachetului în țară.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×