Xiaomi Mi 6 costă doar 1.515 lei pe TomTop.com și retailerul va suporta costul taxei vamale!

3.263 ori
<b>Xiaomi Mi 6 costă doar 1.515 lei pe TomTop.com și retailerul va suporta costul taxei vamale!</b>O nouă reducere pentru smartphone-ul Xiaomi Mi 6 sosește astăzi din partea celor de la TomTop, retailer ce vinde produsul la un preț de 1.515 lei! De asemenea, trebuie menționat că magazinul va plăti taxa vamală, așa că la sosirea produsului în țară

Cu toate că prețurile inițiale pe care retailerii chinezi le-au afișat pentru smartphone-ul Xiaomi Mi 6 la precomandă erau cam măricele, încet-încet acestea au început să scadă, ajungându-se la sub 1.700 lei la mijlocul lunii trecute și astăzi la numai 1.515 lei.

Xiaomi Mi 6

TomTop.com este retailerul ce vinde flagship-ul pentru această sumă și exact ca în cazul trotinetei electrice de care v-am vorbit ieri și aici taxele vamale for fi plătite de către magazin. Deja știți faptul că Xiaomi Mi 6 este cea mai bună alegere ca raport preț-specificații, fiind adevăratul flagship killer al anului 2017.

Xiaomi Mi 6

Cu un design tare arătos și un corp compact, telefonul se poate dovedi a fi o soluție ideală pentru acei utilizatori care vor să se bucure de hardware-ul momentului, de o cameră duală și de avantajele pe care aceasta le oferă la pachet, dar și de un cost de achiziție cu până la 50% mai mic în raport cu modele similare de la Samsung, HTC și alții.

Xiaomi Mi 6

Xiaomi Mi 6 pune la dispoziția noastră puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB memorie RAM și 64 GB de stocare flash care ar trebui să fie suficienți dacă folosiți și o soluție de stocare în cloud, asta pentru că telefonul nu dispune de slot microSD. Jocurile vor arăta și se vor mișca excepțional pe acest handset și performanța va fi ireproșabilă indiferent de acțiunea pe care o vom realiza.

Avem și un sistem audio stereo pe acest device, un port reversibil USB Type-C și o baterie de 3350 mAh cu suport pentru încărcare rapidă. Nici scanner-ul de amprente nu lipsește și aflați că pentru selfie-uri avem un senzor frontal de 8 megapixeli. Pe spate avem modulul dual de 12 mpx cu deschidere f/1.8, OIS și suport pentru captură video 4K! Nu în ultimul rând, Android 7.1.1 Nougat rulează în cazul de față.

Folosind codul promoțional XMI630 în secțiunea de comandă de pe TomTop.com veți beneficia de prețul special de 373.99 dolari ~ 1.515 lei! Retailerul plătește taxa vamală, iar voi veți mai avea de acoperit extra doar TVA-ul pentru produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×