XIDU PhilBook Mak este un laptop 2 în 1 cu preţ accesibil, 8 GB RAM, SSD

942 ori
<b>XIDU PhilBook Mak este un laptop 2 în 1 cu preţ accesibil, 8 GB RAM, SSD</b>Am început să ne familiarizăm în ultima vreme cu un nou brand din China, XIDU. Ei ne propun tablete 2 în 1, care pot înlocui uşor laptopuri, dar şi laptopuri convertibile. Un astfel de produs este şi acest XIDU PhilBook Max, care primeşte deja câteva..

Am început să ne familiarizăm în ultima vreme cu un nou brand din China, XIDU. Ei ne propun tablete 2 în 1, care pot înlocui uşor laptopuri, dar şi laptopuri convertibile. Un astfel de produs este şi acest XIDU PhilBook Max, care primeşte deja câteva reduceri şi oferte speciale de Crăciun.

Xidu Philbook Max este poate fi considerat un hibrid între laptop şi tabletă, sau mai bine zis un laptop convertibil. Cântăreşte 1.39 kilograme şi măsoară 16 mm în grosime. Are un jack audio de 3.5 mm în dreapta şi port USB 3.0 în aceeaşi zonă. Stocarea sa SSD de 128 GB poate fi suplimentata cu ajutorul slot-ului microSD. Terminalul aduce şi port de încărcare în stânga, acolo unde se află încă un conector USB 3.0 şi un port HDMI.

Ecranul de 14.1 inch ne arată că avem un soi de ultrabook aici, iar acest display poate fi rotit la 360 de grade şi oferă interacţiune tactilă. La bord mai găsim şi o cameră de 2 megapixeli, un webcam aflat în zona de sus. La interior se află procesorul dual-core Intel E3950, tactat la 2.5 GHz, 8 GB SDRAM DDR3 şi 128 GB stocare SSD, care se poate extinde până la 512 GB. Ecranul are rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli, iar laptopul aduce suport WiFi ac. O veste bună e că avem şi Windows 10 Home preinstalat.

Are şi tastatură retro-iluminată, iar ecranul are muchiile înguste de doar 4.9 mm. Pe lângă modul clasic de laptop, poate fi folosit ca tableta, dar şi în mod Tent (cort). Din ce am citit în recenziile de pe Amazon ajunge la 5 ore de utilizare medie. Preţul este de aproximativ 359 euro pe Amazon Spania, dacă aplicaţi codul cupon "F2GC8YDY" şi scădeţi de la 399 euro la această sumă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×