XIDU PhilPad este o alternativă mai accesibilă la notebook-uri 2 în 1 populare; Iată avantajele sale

746 ori
<b>XIDU PhilPad este o alternativă mai accesibilă la notebook-uri 2 în 1 populare; Iată avantajele sale</b>Deși nu foarte cunoscut, brandul chinez XIDU oferă în momentul de față dispozitive smart foarte interesante - un exemplu fiind tableta hibrid PhilPad 13.3 pe care o vedeți mai jos. Aceasta poate fi o alternativă

Deși nu foarte cunoscut, brandul chinez XIDU oferă în momentul de față dispozitive smart foarte interesante - un exemplu fiind tableta hibrid PhilPad 13.3 pe care o vedeți mai jos. Aceasta poate fi o alternativă la notebook-urile 2 în 1 de la branduri celebre, iar pentru a scoate în evidență avantajale oferite în cazul de față, cei de la XIDU decid să compare tableta cu laptop-ul ASUS VivoBook 14.

XIDU

Comparația începe încă de la capitolul display acolo unde modelul XIDU PhilPad primește o bilă albă pentru panoul IPS LCD de 13.3 inch cu rezoluție QHD de 2560 x 1440 pixeli. Varianta ASUS VivoBook folosită pentru comparație aici, vine echipată cu ecran de 14 inch Full HD.

XIDU PhilPad

PhilPad are procesor Intel Atom x7-E3950 și 6 GB RAM, în vreme ce ASUS-ul cu pricina vine cu un procesor Pentium quad-core de 1.1 GHz și cu 4 GB RAM. La acest capitol lucrurile sunt echilibrate să spunem, dar un punct foarte este reprezentat de spațiul dublu de stocare prezent pe soluția XIDU (128 GB vs. 64 GB). 

XIDU PhilPad

Pe partea grafică diferențele nu sunt mari, iar la nivel de conectivitate trebuie menționat faptul că laptop-ul ASUS are ca extra suportul Bluetooth. XIDU PhilPad este puțin mai ușor decât rivalul din comparația de față și ambele oferă tastatură qwerty pentru input, respectiv panou tactil. 

Avem Windows 10 preinstalat pe ambele dispozitive de aici iar un bonus adus de către XIDU PhilPad este reprezentat de către kickstandul din spate ce permite folosirea sa în diferite ipostaze. Pe lângă dotările hardware mai sus menționate, mai avem un avantaj mare, cel al prețului. Rivalul ASUS ajunge la 500 dolari, în vreme ce pe XIDU PhilPad veți plăti doar 339.99 dolari.

Pentru mai multe detalii despre produsul XIDU și pentru eventuala achiziție puteți accesa site-ul oficial de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×