XIDU PhilBook Max este un laptop versatil și convertibil, ce vine la un preț accesibil în această perioadă

527 ori
<b>XIDU PhilBook Max este un laptop versatil și convertibil, ce vine la un preț accesibil în această perioadă</b>În cazul în care este prima oară când auziți despre XIDU, aflați că aceasta este o companie de origine chineză ce se axează pe dezvoltarea de laptop-uri și tablete convertibile, produse ce se remarcă prin raportul

În cazul în care este prima oară când auziți despre XIDU, aflați că aceasta este o companie de origine chineză ce se axează pe dezvoltarea de laptop-uri și tablete convertibile, produse ce se remarcă prin raportul calitate-preț. Unul dintre modelele actuale pe care firma le promovează este acest XIDU PhilBook Max pe care îl puteți vedea mai jos și despre care aflați mai multe din rândurile următoare. 

XIDU PhilBook Max

Un prim detaliu pe care îl descoperim este acela că laptop-ul de față este de tip 2 în 1 ceea ce înseamnă că aduce atât o tastatură fizică, dar și un ecran tactil. Balamaua rotativă la 360 grade permite utilizarea produsului în mod clasic pe post de laptop, sau de tabletă - având același mecanism pe care îl vedeam pe terminalele Yoga.

XIDU PhilBook Max

Ecranul este o unitate IPS LCD de 14.1 inch cu suport multi-touch și rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli). Aspectul imaginii este 16:10 și marginile din jurul ecranului au o grosime de doar 4.9 mm. Luminozitatea ajunge la 250 nits și avem acoperire 100% pentru spectrul de culoare sRGB și o densitate a pixelilor de 260 PPI.

XDIU PhilBook Max sosește cu procesor quad-core Intel E3950, grafică Intel HD 500, 8 GB RAM, 128 GB de stocare eMMC și cu Windows 10 Home ca sistem de operare. La interiorul carcasei ce măsoară 16.5 mm în grosime găsim o baterie de 5000 mAh care asigură 4-6 ore autonomie. Laptop-ul are port audio 3.5 mm, DC, 2x USB 3.0, 1x HDMI, slot microSD și o tastatură cu retroiluminare.

Greutatea sa este de doar 1.36 kg și asta în condițiile în care dispune de carcasă metalică. Îl găsiți în oferta Aliexpress.com la un preț special în această perioadă!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×