Acer Aspire Switch 12 S: Camera Intel RealSense face senzaţie

690 ori
<b>Acer Aspire Switch 12 S: Camera Intel RealSense face senzaţie</b>Ultimul an a adus tot mai multe proiecte legate de realitate augmentată şi cartografiere şi captura 3D, atât cu ajutorul tehnologiei Intel RealSense, cât şi cu ajutorul celei Project Tango. Acer nu a stat deoparte şi a primit ajutorul celor de la Intel..

Ultimul an a adus tot mai multe proiecte legate de realitate argumentată (augmented reality) şi cartografiere şi captură 3D, atât cu ajutorul tehnologiei Intel RealSense, cât şi cu ajutorul celei Project Tango. Acer nu a stat deoparte şi a primit ajutorul celor de la Intel pentru integrarea unor camere RealSense la bord.

Primim atât o cameră frontală de 2 MP pentru Skype şi apelurile sale video, cât şi o cameră principală, dar şi senzori speciali în spate pentru captura 3D. Aplicaţiile RealSense îi scot funcţiile în evidenţă, inclusiv una care permite captura unui corp uman în 3D, pentru ca apoi să îi aplicaţi digital o rochie, haina şi alte obiecte vestimentare. Extrem de util pentru cei din lumea modei.

Acer Aspire Switch 12 S

Apoi există o aplicaţie Chroma care decupează oamenii filmaţi sau fotografiaţi şi le pune un fundal haios sau business în spate. Şi lista continuă, cu multiple aplicaţii care ne permit să scanăm persoane şi obiecte în 3D, să ne jucăm cu grafică tridimensionala şi să realizăm şi gesturi în tandem cu aceste camere. Iar tehnologia e de abia la început deci tableta are un viitor bunicel în faţă, în nişa sa de productivitate artistică.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×