Acer Aspire Switch 12 S: Conectivitatea pe bază de Thunderbolt 3 ne-a cucerit

468 ori
<b>Acer Aspire Switch 12 S: Conectivitatea pe bază de Thunderbolt 3 ne-a cucerit</b>Acer Aspire Switch 12 S reprezintă şi un prim contact al nostru cu un port Thunderbolt 3 la nivel de tableta. Astfel de porturi apar de obicei pe laptopuri mai degrabă, dar aici avem un detaşabil, deci e un "inbetweener".

Acer Aspire Switch 12 S reprezintă şi un prim contact al nostru cu un port Thunderbolt 3 la nivel de tabletă. Astfel de porturi apar de obicei pe laptopuri mai degrabă, dar aici avem un detaşabil, deci e un "inbetweener".

Primim şi suport WiFi a/b/g/n/ac, nu că aşa ceva ne-ar mira având în vedere cota terminalului. Există şi Bluetooth 4.0 şi tastatura plusează cu două porturi USB 3.0 discret integrate pe fiecare latură. Beneficiem şi de un port micro HDMI, dar vedeta rămâne cel Thunderbolt 3, ce ar trebui să atingă viteze de 40 GB/s la transfer şi e capabil de streaming 4K către 2 monitoare simultan.

Mai mult decât atât, oferă alimentare pentru device, cât şi poate alimenta alte gadgeturi. Am încărcat un Google Pixel XL de la acest model Acer de exemplu. Deci rolurile sale sunt acestea: alimentare, ieşire de semnal video, DisplayPort, conexiune PCI-E şi USB. Speram să vedem mai des aşa ceva pe tablete.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×