Apple iPad 9.7 (2018): Camera ar bate câteva midrangere din 2018 chiar

1.005 ori
<b>Apple iPad 9.7 (2018): Camera ar bate câteva midrangere din 2018 chiar</b>Ultimele tablete care mi-au rămas în minte, când vine vorba de calitatea de captură foto şi video sunt Huawei MediaPad M3 şi poate Xiaomi Mi Pad 2, care au făcut o treabă bunicică. Nu ştiu dacă ştiţi, dar o bună perioadă de timp am avut ca avatar pe..

Ultimele tablete care mi-au rămas în minte, când vine vorba de calitatea de captură foto şi video sunt Huawei MediaPad M3 şi poate Xiaomi Mi Pad 2, care au făcut o treabă bunicică. Nu ştiu dacă ştiţi, dar o bună perioadă de timp am avut ca avatar pe reţelele de socializare o fotografie făcută cu MediaPad M3.

Acum vine şi acest iPad cu o cameră de 8 megapixeli în spate şi una de 1.2 MP în faţă, care nu se anunţă rupător de nori. Ce e drept iPad-urile au fost mereu OK la cameră, de aceea le tot vedem la botezuri sau nunţi. Până şi iPad-ul meu Mini s-a descurcat OK acum câţiva ani. Acest model dispune de funcţie Live Photos, deschidere F/2.4 pentru camera din spate, autofocalizare, Panorama, HDR, control al expunerii şi filmare Full HD, dar şi Slow Motion la 120 FPS.

Camera frontală filmează în HD şi are deschidere F/2.2, fiind bună pentru FaceTime. Am început cu nişte cadre care nu păreau să zică nimic, cu o vegetaţie uşor arsă şi am continuat cu nişte selfie-uri acceptabile, deşi şi ele sunt puţin supraexpuse. Măcar textura şi culoarea pielii sunt OK. Faptul că mi-am văzut porii e totuşi mare brânză. Captura landscape a prins nişte nori şi vegetaţie bine calibrate la culori ulterior.

Operăm la nivel calitativ de iPhone 5 să zicem şi avem până şi nişte prim planuri reuşite cu flori şi un carusel din parc. Culmea e că dynamic range-ul e bunicel, în ciuda faptului că acel trenuleţ colorat era într-o zonă în care lumina şi umbră se intersectează. Nuanţele de albastru şi roşu au arătat în special bine. Captură video este Full HD şi iarăşi la nivel de iPhone 5, parcă puţin cam rece la colorit şi evident stabilizata doar puţin de tot, electronic.

Nu am avut nici o refocalizare, nici o schimbare bizară de expunere, dar detaliile au fost slăbuţe la distanţă. Aş zice că această cameră e sub cea de pe Huawei MediaPad M3, care avea ceva mai multe pretenţii, dar se bate în general cu o cameră de Galaxy Tab S2 sau iPad Air.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×