Motorola Moto G6: Design deja clasic Moto, arătos şi premium

1.162 ori
<b>Motorola Moto G6: Design deja clasic Moto, arătos şi premium</b>De la Motorola Moto X4 încoace, Moto şi-a dat seama cam ce trebuie să facă pentru a cuceri publicul la aspectul vizual. Asta se reflectă în seria Moto G6, care abordează cam aceeaşi rută. E vorba despre un corp din sticlă şi metal, cu un panou din sticlă

De la Motorola Moto X4 încoace, Moto şi-a dat seama cam ce trebuie să facă pentru a cuceri publicul la aspectul vizual. Asta se reflectă în seria Moto G6, care abordează cam aceeaşi rută. E vorba despre un corp din sticlă şi metal, cu un panou din sticlă în spate care pare să îşi schimbe culoarea la lumină.

Teoretic Moto G6 vine pe negru în varianta testată de noi, dar prinde unde albastre la lumină şi fură privirea. Are o ramă metalică solidă, e rezistent la stropiri, dar nu puteţi face baie cu el, pentru că nu are certificare IP68. Măsoară 8.3 mm în grosime şi cântăreşte 167 grame, ambele rezonabile pentru un telefon cu ecran de 5.7 inch. Ca o comparaţie Moto G6 Play la aceeaşi diagonală avea o talie de 9 mm şi cântărea 175 de grame. E drept că avea şi o baterie foarte mare.

Moto G6 este un telefon comod, deloc alunecos, aderent şi care e comod şi uşor de utilizat cu o singură mână. Butoanele au feedback bun la apăsările mele şi remarc şi acei zimţi trademark din jurul camerei în spate. E clar un telefon plăcut privirii, care îmi aminteşte de Galaxy S7 privit din spate. Păcat de muchiile puţin cam mari ale ecranului, pentru că în rest nu am obiecţii.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×