Samsung va începe să se axeze mai mult pe smartphone-uri midrange, pentru a atrage millennialii

1.836 ori
<b>Samsung va începe să se axeze mai mult pe smartphone-uri midrange, pentru a atrage millennialii</b>Publicul ţintă numărul 1 pentru producătorii de băuturi carbogazoase şi de gadgeturi îl reprezintă millennialii, iar Samsung vrea să se orienteze mai mult spre ei. Compania ar fi luat decizia de a lansa noi funcţionalităţi pe seria de telefoane Galaxy A..

Publicul ţintă numărul 1 pentru producătorii de băuturi carbogazoase şi de gadgeturi îl reprezintă millennialii, iar Samsung vrea să se orienteze mai mult spre ei. Compania ar fi luat decizia de a lansa noi funcţionalităţi pe seria de telefoane Galaxy A, pentru a atrage acest segment de public.

Samsung ar urma să se concentreze mai mult pe inovaţia la nivel de telefoane midrange pe viitor, încercând să îi cucerească atât pe cei între 20 şi 30 de ani, cât şi pe cei din pieţele emergente. Samsung se va axa mai mult pe segmentul midrange în India spre exemplu, pentru a ajunge la publicul de masă. Într-un interviu recent, CEO-ul DJ Koh amintea de aceeaşi strategie şi axarea pe smartphone-uri midrange.

Astfel va creşte şi cota de piaţă a companiei către nivelul la care era cu câţiva ani în urmă. Lupta pentru zona high end şi flagship e foarte acerbă şi se aruncă cu bretoane, camere glisante, camere triple şi alte invenţii din China. Koh a mai afirmat că până acum Samsung a preferat să inaugureze tehnologii de generaţie nouă pe flagship-uri şi apoi să le aducă şi pe telefoanele midrange după câteva luni sau un an.

Acum inovaţia va sosi din prima şi pe modelele Galaxy A, ba chiar pornind de la ele şi apoi sosind pe flagship-uri. Mie asta îmi sună a confirmare a faptului că un eventual Samsung Galaxy A9 (2019) ar putea inaugura camera tripla chiar înainte de Galaxy S10, aşa cum am mai auzit. CEO-ul Samsung considera şi că millennialii nu îşi permit flagship-uri, dar vor o experienţă similară cu ele pe un telefon midrange. Nouă strategie va fi pusă în aplicare în 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×