IFA 2019: Lenovo Tab M8 Hands-on - tabletă de 8 inch cu 4G LTE și preț accesibil

1.024 ori
<b>IFA 2019: Lenovo Tab M8 Hands-on - tabletă de 8 inch cu 4G LTE și preț accesibil</b>Printre numeroasele laptop-uri aduse la IFA 2019, Lenovo a prezentat și câteva tablete noi, un exemplu fiind Lenovo Tab M8. Dacă vă amintiți, acest dispozitiv era anunțat chiar la final de lună august după cum vă informam

Printre numeroasele laptop-uri aduse la IFA 2019, Lenovo a prezentat și câteva tablete noi, un exemplu fiind Lenovo Tab M8. Dacă vă amintiți, acest dispozitiv era anunțat chiar la final de lună august după cum vă informam pe site-ul soră Mobilissimo și anume Gadget-Zone.ro. Acum am avut ocazia să pun mâna pe tabletă și să vă aduc un scurt hands-on direct din Berlin. Reamintesc și dotările mai jos! 

Lenovo Tab M8

Ca design această tabletă nu iese în evidență în mod deosebit, optând pentru un panou frontal cu muchii generoase în jurul ecranului și pentru o carcasă unibody din metal + policarbonat. Spatele este fabricat din metal și va atrage foarte rapid amprentele după cum veți vedea și în materialul video de față.

Tableta are ecran HD de 8 inch, procesor quad-core Helio A22 de 2.0 GHz, 2 GB RAM + 16 GB stocare sau 3 GB RAM + 32 GB stocare în funcție de varianta aleasă, baterie de 5000 mAh, port microUSB v2.0 și jack audio 3.5 mm. Dispune de suport SIM, Wi-Fi dual-band și de Bluetooth 5.0. Opțional se poate alege și varianta LTE.

Este o tabletă simplă și accesibilă, iar alături Lenovo lansează și un dock special prin care dispozitivul preia rol de smart hub cu ajutorul lui Google Assistant - varianta aceasta fiind numită Lenovo Smart Tab M8 și vândută pentru 149 euro. Modelul de bază Tab M8 costă cu 10 euro mai puțin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×