IFA 2019: Lenovo anunță noile laptop-uri ThinkBook 14 și ThinkBook 15 destinate segmentului business

1.027 ori
<b>IFA 2019: Lenovo anunță noile laptop-uri ThinkBook 14 și ThinkBook 15 destinate segmentului business</b>Printre numeroasele produse Lenovo prezentate în cadrul IFA am avut și laptop-urile ThinkBook 14 și ThinkBook 15 - modele care după cum și compania afirmă, sunt destinate celor din segmentul business. Aceste noi dispozitive

Printre numeroasele produse Lenovo prezentate în cadrul IFA am avut și laptop-urile ThinkBook 14 și ThinkBook 15 - modele care după cum și compania afirmă, sunt destinate celor din segmentul business. Aceste noi dispozitive se remarcă în primul rând prin hardware-ul high-end adoptat, dar și prin carcasele robuste realizate din materiale precum aluminiu și magneziu chiar.

Lenovo ThinkBook 14

Avem ca principale dotări menționate aici procesoare Intel Core 10th gen, stocare PCIe SSD, memorie RAM LPDDR4 cu suport pentru tehnologia Intel Optane, dar și conexiune super rapidă grație porturilor Gigabit oferite. De asemenea, se adoptă și noul standard Wi-Fi 6 pentru viteze sporite wireless, iar ca element de intimitate se oferă și aici mecanismul ThinkShutter de ascundere a camerei web.

Lenovo ThinkBook 14

Noile laptop-uri sosesc și cu cititor de amprente integrat pentru securitate și ca OS avem desigur Windows 10. Modelul de 14 inch vine echipat cu procesoare Intel Core i7 10th Gen, până la 1 TB stocare SSD și 2 TB HDD, cu până la 40 GB RAM DDR4 și cu autonomie de până la 12 ore în cazul variantei cu baterie de 57Wh. Există de asemenea și un model cu baterie de 45Wh ce suportă alimentare rapidă.

Lenovo ThinkBook 14 se lansează în noiembrie cu un preț de pornire de 675 euro, iar ThinkBook 15 va costa de la 665 euro în sus. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×