IFA 2019: Lenovo Yoga Smart Tab Hands-on - Tableta cu design cilindric și kickstand revine într-o variantă actualizată

1.026 ori
<b>IFA 2019: Lenovo Yoga Smart Tab Hands-on - Tableta cu design cilindric și kickstand revine într-o variantă actualizată</b>O surpriză plăcută oferită de către Lenovo în cadrul IFA 2019 a fost prezentarea unei noi tablete Yoga ce adoptă design-ul acela cilindric în zona inferioară, care cumva a făcut celebră seria la nivel global. Noul model se numește

O surpriză plăcută oferită de către Lenovo în cadrulIFA 2019 a fost prezentarea unei noi tablete Yoga ce adoptă design-ul acela cilindric în zona inferioară, care cumva a făcut celebră seria la nivel global. Noul model se numește Lenovo Yoga Smart Tab și cu toate că design-ul amintește de un produs trecut, avem parte de upgrade-uri atractive pe partea hardware. Un clip hands-on aveți mai jos și aflați totodată și dotările hardware!

Lenovo Yoga Smart Tab

Ei bine, această tabletă dispune de o carcasă unibody metalică și de o zonă cilindrică în zona inferioară acolo unde se află difuzoarele stereo cu acustică JBL cu putere totală de 4W și bateria de 7000 mAh. Are o greutate de aproximativ 580 grame, grosime de 8.5 mm în cel mai mic punct, respectiv 24 mm în zona cilindrului de jos.

În față găsim un ecran de 10 inch cu tehnologie IPS, rezoluție FHD și luminozitate de 320nits. Are procesor Snapdragon 439, variante cu 3 GB RAM + 32 GB stocare, respectiv 4 GB RAM + 64 GB stocare și dispune de jack audio, port USB-C și de suport pentru carduri microSD de până la 256 GB.

Primim cameră selfie de 5 mpx, senzor de 8 mpx în spate și conectivitate Wi-Fi Dual-Band. Lenovo Yoga Smart Tab are un kickstand integrat în zona inferioară și aflați că atunci când nu se folosește pe post de tabletă, aceasta devine smart hub cu ajutorul lui Google Assistant. Prețul acestui dispozitiv este de 299 euro și lansarea în magazine va avea loc în octombrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×