Onda V80 Plus este o tabletă dual-boot ce costă doar 360 lei; iată și alte modele incluse în oferta unui retailer chinez

1.082 ori
<b>Onda V80 Plus este o tabletă dual-boot ce costă doar 360 lei; iată și alte modele incluse în oferta unui retailer chinez</b>E drept că trendul tabletelor dual-boot nu a prea prins la producătorii consacrați de pe piață, asta din varii motive. Totuși, grație producătorilor de origine chineză precum Onda avem numeroase soluții de acest tip disponibile la vânzare, modelul V80 Plu

Pe site-ul gearbest.com regăsim în acest moment și numeroase tablete la reducere, acestea fiind incluse în campania retailerului cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Așadar, fie că sunteți în căutarea unui model cu dotări de top, fie în căutarea unei tablete pe cât mai accesibilă posibil, toate acestea le puteți găsi în oferta magazinului de origine chineză ce vă va livra comanda plasată gratuit oriunde în lume.

Am aruncat și noi o privire asupra produselor afișate de către GearBest.com, iar în rândurile de mai jos aveți 3 astfel de tablete ce nouă ne-au atras atenția prin prețurile foarte bune puse în raport cu specificațiile hardware pe care le primim la pachet:

Onda V80 Plus

Onda V80 Plus

Tableta Onda V20 Plus este probabil una dintre cele mai accesibile tablete dual-boot de pe piață, model compact ce rulează Android 5.1 Lollipop și Windows 10 pe o configurație dual-boot ce oferă 32 GB de stocare. Trecerea de la un OS la altul se face prin simpla apăsare a unui buton software, iar printre alte dotări hardware mai întâlnim și următoarele: display Full HD 8 inch, procesor Intel Atom Z8300 și 2 GB memorie RAM.

Primim suport pentru carduri microSD de până la 128 GB, conectivitate Wi-Fi, o cameră foto principală de 2 megapixeli și un senzor frontal de 2 megapixeli pentru apeluri video. Această tabletă costă acum doar 80.60 euro ~ adică 360 lei!

Jumper EZpad 5SE

Jumper Ezpad 5se

Pe lista noastră avem și tableta Jumper EZPad 5SE care vine la pachet cu un display generos de 10.6 inch, cu un procesor quad-core Intel Cherry Trail Z8300 de 1.44 GHz și cu 4 GB memorie RAM LPDDR3. Avem 64 GB spațiu intern de stocare, un slot microSD, port miniHDMI și o cameră foto principală de 2 megapixeli. Această tabletă rulează sistemul de operare Windows 10 și poate fi achiziționată pentru suma de 160.30 euro ~ 720 lei.

Onda Obook 20 Plus

onda obook 20 plus

Nu în ultimul rând, o includem și pe Onda Obook 20 Plus, tabletă care de curând a ajuns și pe masa noastră de teste, un unboxing fiind deja disponibil aici. Produsul de față se face remarcat prin display-ul de 10.1 inch cu tehnologie IPS și rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, prin procesorul quad-core Intel Cherry Trail Z8300 de 1.44 GHz și prim chip-ul de 4 GB memorie RAM LPDDR3 pentru un multitasking eficient.

Avem și aici parte de o configurație dual-boot compusă din Android 5.1 Lollipop și Windows 10, iar tableta ne mai oferă și 64 GB spațiu intern de stocare + slot microSD. Aceste 3 tablete mai sus prezentate, dar și alte modele la fel de interesante ca raport preț-specificații le puteți găsi chiar acum pe site-ul gearbest.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×