Onda OBook 20 Plus Unboxing + tastatură Onda: scoatem din cutie o tabletă dual boot de 10.1 inch, cu Windows 10 şi Remix OS 2.0 la bord (Video)

1.043 ori
<b>Onda OBook 20 Plus Unboxing + tastatură Onda: scoatem din cutie o tabletă dual boot de 10.1 inch, cu Windows 10 şi Remix OS 2.0 la bord (Video)</b>După multiple teste de tablete Chuwi şi Teclast, azi schimbăm registrul şi mergem în zona brandului Onda. Produsul e totuşi similar cu cele precedente, o tabletă dual boot, de tip 2 în 1, care în tandem cu o tastatură poate crea un soi de mini notebook.

După multiple teste de tablete Chuwi şi Teclast, azi schimbăm registrul şi mergem în zona brandului Onda. Produsul e totuşi similar cu cele precedente, o tabletă dual boot, de tip 2 în 1, care în tandem cu o tastatură poate crea un soi de mini notebook. Tableta costă 175 dolari la GearBest.com, iar tastatura pe care o scoatem din cutia sa separată mai jos costă 48 de dolari.

Onda OBook 20 Plus scos din cutie

În cutia lui OBook 20 Plus se află încărcătorul (care va avea nevoie de adaptor în România), cablul USB/DC şi cablul USB OTG, plus manuale. Tableta în sine are un design destul de elegant şi arată bine în nuanţa sa de auriu. Tastatura are un conector sub formă de pini metalici, dar foloseşte şi magneţi puternici pentru a se atașa la tabletă. Ea aduce şi un port full USB şi pare a avea taste destul de comode şi cu feedback bun la primul contact.

Onda OBook 20 Plus

Revenind la tableta Onda OBook 20 Plus, ea optează pentru deja clasicul pachet al "tabletei made în China de sub 200 de dolari", adică 4 GB RAM, procesor Intel Cherry Trail şi 64 GB stocare. Nu avem cameră principală (spate), dar primim camera frontală de 2 MP şi o baterie de 6.000 mAh, plus ecran Full HD de 10.1 inch. E interesant designul acestui model, pentru că privit din profil el este în pantă, cu o porţiune superioară mai groasă şi inferioară mai subţire.

Onda OBook 20 Plus

Fiind o tabletă dual boot, ea rulează Windows 10 Home, dar şi Remix OS 2.0, bazat pe Android 5.1 şi aducând personalizări multiple experienţei Android. Trecerea între cele două OS-uri se face cu o apăsare de buton virtual.

Onda OBook 20 Plus, prețuri actualizate:

Onda OBook 20 Plus Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×