Preț și disponibilitate Apple iPad 10.2 în România

1.405 ori
<b>Preț și disponibilitate Apple iPad 10.2 în România</b>Evenimentul Apple de acum o săptămână a adus și noutăți în zona de tablete acolo unde a debutat oficial modelul iPad 10.2. Acesta se remarcă printr-o diagonală de 10.2 inch și prin faptul că oferă suport pentru interacțiunea

Evenimentul Apple de acum o săptămână a adus și noutăți în zona de tablete acolo unde a debutat oficial modelul iPad 10.2. Acesta se remarcă printr-o diagonală de 10.2 inch și prin faptul că oferă suport pentru interacțiunea cu stylus-ul Apple Pencil. Cum acest dispozitiv prezintă interes pentru o mare parte dintre voi aflați în căutarea unei tablete, avem astăzi un articol dedicat Preț și Disponibilitate.

Apple iPad 10.2

Veți afla din tabelul de mai jos la ce sume se vinde și care este stadiul disponibilității sale în momentul de față. Ce trebuie precizat din start este că veți găsi tableta în configurații cu 32 sau 128 GB de stocare și în variante Wi-Fi Only sau LTE. Acest nou iPad rulează platforma software iPad OS ce aduce multitasking avansat, funcție split-screen, dar și posibilitatea de a plasa widget-uri pe ecran.

iPad 10.2, prețuri în România:

 

32 GB (WiFi)

32 GB (LTE)128 GB (WiFi)128 GB (LTE)Disponibilitate
Altex     
Cel     
eMAG     
Euro GSM     
evoMAG     
Germanos     
PC Garage     
QuickMobile 1.799 lei2.449 lei2.299 lei2.949 leiPrecomandă

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Pentru că am amintit de ecran, aflați că această tabletă dispune de un panou IPS LCD de 10.2 inch cu rezoluție de 2160 x 1620 pixeli și sticlă rezistentă la zgârieturi aplicată peste. La interior se află un procesor Apple A10 și o baterie de 32.4 Wh care pe hârtie promite o autonomie de până la 10 ore în regim multimedia. Are cameră frontală de 1.2 mpx iar în spate un senzor de 8 mpx.

iPa 10.2 dispune de scanner amprente Touch ID plasat frontal, de difuzoare stereo și de 2 GB RAM. Este disponibilă în nuanțe celebre pentru Apple, precum Space Gray, Silver și Gold. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×