Preț și disponibilitate Apple AirPods 2 în România

1.394 ori
<b>Preț și disponibilitate Apple AirPods 2 în România</b>În ultimele două săptămâni cei de la Apple au avut multe noutăți de prezentat, de la noi tablete iPad, la servicii de streaming video sau gaming și până la generația a 2-a de căști AirPods. Acestea vin la pachet cu upgrade-uri interesante

În ultimele două săptămâni cei de la Apple au avut multe noutăți de prezentat, de la noi tablete iPad, la servicii de streaming video sau gaming și până la generația a 2-a de căști AirPods. Acestea vin la pachet cu upgrade-uri interesante pe care vi le-am dezvăluit într-un articol dedicat, iar după cum puteți observa după titlul de mai sus, astăzi verificăm la ce sume se vând noile căști pe plan local.

Apple AirPods 2

Acestea au început a fi listate de către retailerii din România, ocazie ideală pentru a vă dezvălui un articol Preț și Disponibilitate din care veți afla informațiile dorite. Înainte de a vedea sumele asociate vă reamintim că noile căști Apple AirPods 2 sosesc în două variante diferite. Puteți alege modelul ce aduce cutiuță de purtare ce se încarcă via port Lightning, fie modelul a cărei cutiuțe de purtare se încarcă wireless.

Apple AirPods 2, prețuri în România:

 

Cu husă încărcare standard

Cu husă încărcare wirelessDisponibilitate
Altex   
eMAG   
Euro GSM   
evoMAG899 lei1.199 leiPrecomandă
PC Garage    
QuickMobile 1.285 lei (folosind codul QUICK202)1.552 lei (folosind codul QUICK202)În stoc furnizor

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Este desigur o diferență de preț între acestea și rămâne la decizia voastră modelul spre care veți merge. Raportat la dotările aduse de noua generație AirPods, avem pentru început un cip audio H1 de nouă generație, soluție dezvoltată special pentru căști care promite îmbunătățirea performanței audio, reducerea timpului de conectare, extra autonomie pentru apeluri și suport pentru comanda vocală "Hey Siri".

Căștile wireless de față păstrează design-ul modelului anterior și apropo de comanda vocală Hey Siri, folosind-o puteți schimba rapid melodiile, realiza un apel sau ajusta volumul. Doar o singură variantă de culoare este disponibilă și anume alb. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×