Tableta Xiaomi Mi Pad 3 disponibilă la precomandă pe GeekBuying.com; costă 299.99 dolari

1.953 ori
<b>Tableta Xiaomi Mi Pad 3 disponibilă la precomandă pe GeekBuying.com; costă 299.99 dolari</b>Nici bine nu a fost anunțată oficial și iată că tableta Xiaomi Mi Pad 3 este de astăzi disponibilă la precomandă prin intermediul retailerului GeekBuying.com. Acesta afișează un preț de 299.99 dolari pentru acest dispozitiv care ne oferă acum un chip de

În cursul zilei de ieri cei de la Xiaomi ne-au surprins odată cu lansarea tabletei Mi Pad 3, un dispozitiv ce doar a fost listat pe site-ul oficial al companiei, fără a avea parte de un eveniment de debut propriu-zis. Cu toate că din punct de vedere al design-ului nu avem parte de noutăți, tableta reușește să aducă la interior cu o serie de componente actualizate ce promit o performanță demnă de anul 2017.

Xiaomi Mi PAD 3

Cu toate că de-abia ce a fost anunțată, iată că tableta de față ajunge deja la precomandă prin intermediul retailerilor din China - în cazul de față prin intermediul GeekBuying. Acest magazin afișează produsul la un preț de 299.99 dolari și după cum vă atenționăm de fiecare dată, achiziția unui produs din China atrage de la sine și plata de taxe vamale odată cu sosirea coletului în țara de destinație.

Xiaomi Mi Pad 3

Vă amintim că produsul de față aduce un display de 7.9 inch cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, un procesor hexa-core MediaTek MT8176 tactat la o frecvență de 2.1 GHz și 4 GB memorie RAM pentru ca experiența de multitasking să fie una de top. Primim 64 GB de stocare la bord și o parte nu tocmai bună este aceea că nu avem parte de slot microSD.

Xiaomi Mi Pad 3 oferă difuzoare stereo, o cameră foto principală de 13 megapixeli capabilă de captură video la 1080p și un senzor frontal de 8 megapixeli. Tableta dispune de port USB Type-C pentru încărcarea bateriei de 6600 mAh și pentru transferul de date, de suport Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac și de Bluetooth. Android 6.0 Marshmallow rulează aici alături de interfața software a producătorului aplicată peste.

O puteți achiziționa acum la precomandă de pe GeekBuying.com la suma de 299.99 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×