Xiaomi Mi 6 este deja disponibil la precomandă; costă sub 2.100 lei și aduce puternicul procesor Snapdragon 835 + 6 GB RAM

3.637 ori
<b>Xiaomi Mi 6 este deja disponibil la precomandă; costă sub 2.100 lei și aduce puternicul procesor Snapdragon 835 + 6 GB RAM</b>Anunțat oficial în urmă cu doar câteva ore, iată că smartphone-ul Xiaomi Mi 6 este deja disponibil la precomandă prin intermediul celor de la GeekBuying, retailer ce vinde produsul la prețul de 434 euro. Se ajunge la suma de aproximativ 2000 lei și avem

Cu doar câteva ore în urmă cei de la Xiaomi anunțau lansarea smartphone-ului Mi 6, un adevărat flagship killer ce este acum disponibil la precomandă. GeekBuying.com este unul dintre retailerii ce afișează produsul în regim de precomandă la prețul de 449 euro ~ sumă ce se convertește în 2.037 lei. Avem așadar de-a face cu un terminal ce ajunge la vânzare la un preț cu până la 1.500 lei  mai mic decât flagship-urile LG și Samsung pe 2017.

Xiaomi Mi 6

Modelul vândut de către retailerul de față este cel standard cu 6 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare, produs disponibil pe albastru, alb și negru. De asemenea, aflați că GeekBuying mai oferă la precomandă și varianta de top cu 128 GB de stocare flash și 6 GB memorie RAM pentru un preț de 528 euro.

Xiaomi Mi 6

Ați aflat deja din articolul nostru prin care anunțam lansarea telefonului, faptul că avem aici de-a face cu un handset ce optează pentru puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 835 și pentru o cameră foto duală compusă din doi senzori de 12 megapixeli. Ni se oferă funcția de zoom optic 2x, dar și un mod portret ca cel de pe iPhone 7 Plus prin care putem realiza fotografii cu efect bokeh.

Smartphone-ul Xiaomi Mi 6 optează pentru un display cu diagonală chiar redusă pentru standardele actuale și anume pentru un panou de 5.15 inch cu rezoluție Full HD. Pentru selfie-uri avem o cameră frontală de 8 megapixeli și telefonul se mai remarcă și prin bateria sa de 3350 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă.

Avem un sistem de difuzoare stereo, certificare pentru rezistența la contactul cu apa, conectivitate 4G LTE și NFC, dar și un scanner de amprente plasat frontal. Design-ul este iarăși un punct de atracție aici, fiind oferită o carcasă cu ramă din oțel inoxidabil și suprafețe din sticlă 3D față-verso.

Pe Xiaomi Mi 6 îl puteți comanda de aici la prețul de 449 euro, cu mențiunea că la sosirea din țară veți avea de plătit și taxele vamale aferente. GeekBuying.com va livra terminalele către clienți peste fix o lună dina cest moment!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×