Samsung Coreea confirmă existența versiunii cu 6 GB RAM pentru Galaxy S8+

969 ori
<b>Samsung Coreea confirmă existența versiunii cu 6 GB RAM pentru Galaxy S8+</b>Zvonurile cu privire la existența unei versiuni cu 6 GB RAM pentru Galaxy S8+ se adeveresc astăzi odată cu o listare din partea Samsung Coreea. Această filială se pregătește de punerea în vânzare a telefonului și va oferi un dock DeX la pachet cu modelul

Filiala Samsung Coreea confirmă astăzi existența unui model Galaxy S8+ echipat cu 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare flash, telefon care ar urma să fie oferit alături de un cadou sub forma dock-ului DeX. Din câte am aflat, doar utilizatorii din Coreea de Sud se vor putea bucura de această versiune specială, în vreme ce restul lumii se va mulțumi cu modelul cu 4 GB RAM și 64 GB de stocare.

Galaxy S8+

Restul dotărilor vor rămâne neschimbate și aparent prețul terminalului cu 6 GB RAM va fi de peste 1000 dolari. În altă ordine de idei se pare că lansarea noilor telefoane din seria Galaxy S a fost primită foarte bine de către public și asta pentru că Samsung se așteaptă la un profit operațional record în acest trimestru 2.

Motivul pentru care utilizatorii sunt cu adevărat captivați are de-a face cu design-ul superb la care contribuie panoul frontal cu margini laterale curbate, un panou disponibil în variante de 5.8 și 6.2 inch. În ciuda acestei creșteri serioase, telefoanele rămân foarte compacte, fiind vorba acum despre corpuri mai înguste totuși. Avem și noi în teste modelul standard de 5.8 inch și curând revenim cu recenzia!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×