Teclast X98 Plus II: Conectivitate cu thumbs down la WiFi, varietate binevenită

544 ori
<b>Teclast X98 Plus II: Conectivitate cu thumbs down la WiFi, varietate binevenită</b>Pentru că am testat în tandem tabletele Chuwi Hi12 şi Teclast X98 Plus II e inevitabil să nu le tot comparăm. Dacă Chuwi stătea excelent la conectivitate, ba mai şi plusa cu două porturi full USB, din care unul e un USB 3.0, ei bine Teclast are o..

Pentru că am testat în tandem tabletele Chuwi Hi12 şi Teclast X98 Plus II e inevitabil să nu le tot comparăm. Dacă Chuwi stătea excelent la conectivitate, ba mai şi plusa cu două porturi full USB, din care unul e un USB 3.0, ei bine Teclast are o abordare ceva mai clasică.

Acest model vine cu WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0, microUSB, port micro HDMI, microfon şi jack audio. Are şi un port special DC pentru încărcare, ceva ce în ziua de azi nu prea vezi pe terminalele mobile moderne. Toate porturile sunt pe o singură parte, uşor de accesat şi la drept vorbind nu strica şi un port full USB pentru a ataşa un stick USB, mouse sau tastatură.

Teclast X98 Plus II Speedtest

Problema e că tableta ar fi devenit mai groasă... HDMI primeşte şi funcţii speciale, în zona de Setări, cu Modes, Display Scale şi Overscan Compensation. O bilă neagră pentru conectivitate e faptul că mi-a picat WiFi-ul des pe tabletă, atunci când încercam să descarc aplicaţii sau să navighez pe web. Şi nu e de la mine, ci de la dânsa!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×