Lenovo Yoga Book: Conectivitate galactică, cel puţin la capitolul WiFi

1.311 ori
<b>Lenovo Yoga Book: Conectivitate galactică, cel puţin la capitolul WiFi</b>Termenul de "galactic" a fost practic înfiinţat pentru echipa celor de la Real Madrid şi rar e folosit în alt domeniu decât fotbalul. Ei bine nu cred că Cristiano Ronaldo şi compania se vor supăra dacă îl voi împrumuta pentru Lenovo Yoga Book, la..

Termenul de "galactic" a fost practic înfiinţat pentru echipa celor de la Real Madrid şi rar e folosit în alt domeniu decât fotbalul. Ei bine nu cred că Cristiano Ronaldo şi compania se vor supăra dacă îl voi împrumuta pentru Lenovo Yoga Book, la capitolul conectivitate.

Terminalul vine cu suport WiFi a/b/g/n/ac şi nimic suspect la prima vedere, până începi să descarci aplicaţii şi jocuri şi observi că transferurile "zboară". Totul devine clar când faci un test SpeedTest şi constaţi că ai atins 441 Mbps la download şi 25 Mbps la upload şi asta fără să fi apelat alt router decât cel pe care îl foloseai de obicei. Acesta e cel mai mare rezultat de viteză de download atins vreodată la Mobilissimo.ro (conexiune UPC).

Lenovo Yoga Book speedtest

Tableta mai aduce şi GPS, port mini HDMI, microUSB 2.0, dar din păcate nu are şi versiune 3G/4G, probabil de dragul păstrării taliei mai subţiri. Primim şi Bluetooth, iar HDMI vine cu funcţii asociate în Setări, precum Status, Modes, Overscan Compensation.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×