Teclast TBook 16 Pro: Conectivitate banală, standard, nimic special

836 ori
<b>Teclast TBook 16 Pro: Conectivitate banală, standard, nimic special</b>La tabletele masive de obicei nu prea ne uităm la conectivitate cu aşteptări prea mari, în ideea că rar spre niciodată primim 4G sau 3G nativ. De obicei e nevoie de un dongle special sau că tableta să fie ceva mai specială ca un Lenovo Yoga să zicem.

La tabletele masive de obicei nu prea ne uităm la conectivitate cu aşteptări prea mari, în ideea că rar spre niciodată primim 4G sau 3G nativ. De obicei e nevoie de un dongle special sau ca tableta să fie ceva mai specială ca un Lenovo Yoga să zicem. În cazul lui Teclast TBook 16 Pro opţiunile sunt clasice.

Primim suport WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0, microUSB, micro HDMI (cu opţiuni dedicate în zona de Setări) şi port special DC pentru încărcare. Avem la pachet şi un cablu OTG, cu ajutorul căruia putem conecta un mouse, tastatura sau un stick USB la acest terminal. Tot în zona de conectică amintim şi de porturile speciale de andocare de jos, care se conectează la tastatură fizică.

Lista se încheie cu suportul DLNA, iar tastatura mai contribuie cu două porturi Full USB, cărora le-am simţit profund lipsa pe tabletă şi ne-a mirat lipsa măcar a unuia pe TBook 16 Pro.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×