Alertă preţ bun: Xiaomi Mi 6 costă doar 419 dolari la un retailer din China

1.677 ori
<b>Alertă preţ bun: Xiaomi Mi 6 costă doar 419 dolari la un retailer din China</b>O super ofertă pentru smartphone-ul Xiaomi Mi 6 găsim astăzi pe site-ul Banggood.com ce vine smartphone-ul Xiaomi Mi 6 pentru suma de numai 419.99 dolari în versiunea ce aduce 6 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare flash.

Cum vă suna un telefon cu dotări echivalente (sau un pic superioare) cu Samsung Galaxy S8 şi preţ pe jumătate? Cam asta propune Xiaomi Mi 6, ba chiar mai bine de atât, pentru că are şi cameră duală la bord. Am găsit flagship-ul celor de la Xiaomi la retailerul Banggood.com la suma de 419.99 dolari, adică echivalentul a 1710 lei.

Xiaomi mi 6

Evident nu uităm nici de alte taxe şi tarife asociate comandării unui produs din China. Astfel vom plăti TVA 19% şi taxe vamale undeva pe la 3.3% din valoarea produsului.  Asta înseamnă că mai adăugăm vreo 376 lei extra pentru produs. Cine optează pentru transport gratuit va ridica produsul de la poşta vamală, acolo unde plătiţi încă 8 lei, pentru că poşta încasează TVA-ul de la noi.

Revenind la telefon, acesta vine cu un ecran Full HD de 5.15 inch şi plusează faţă de Galaxy S8, oferind 6 GB RAM. Are puternicul procesor Snapdragon 835 la interior, chipset pe care nu îl găsim pe varianta comercializată la noi de S8. Xiaomi Mi 6 are un panou curbat din sticlă în spate şi un panou frontal, tot cu o uşoară curbură pe margini. Între ele se află o ramă metalică.

Diferenţa faţă de alte telefoane e că primim oţel inoxidabil aici, nu doar aluminiu. Camera duală oferă zoom optic şi toate acestea încap într-un "pachet" gros de doar 7.45 mm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×