Telefon inedit: Meitu M6 este un super selfie phone feminin cu cameră frontală de 20 MP, imprimeu Hello Kitty

1.298 ori
<b>Telefon inedit: Meitu M6 este un super selfie phone feminin cu cameră frontală de 20 MP, imprimeu Hello Kitty</b>De astăzi în oferta celor de la QuickMobile.ro regăsim și smartphone-ul Meitu M6, un terminal axat pe fotografierea selfie și destinat publicului feminin. Acest handset etalează o super cameră selfie de 21 megapixeli care promite din start faptul că

Meitu este un brand pe care îl asociem cu super selfie phone-uri şi am acoperit de câteva ori până acum acest nume legat de telefoane cu camera frontală mult peste medie. Ei bine în sfârşit a ajuns şi un reprezentant Meitu în România, modelul Meitu M6, pe care îl vinde Quickmobile.ro.

Meitu M6

E vorba despre versiunea roz cu imprimeu Hello Kitty a terminalului, cu preţ de 2213 lei la retailerul local, un cadou pe care nici o domnişoară nu îl poate refuza. Vine cu un ecran Full HD de 5 inch, cameră de 21 MP în spate şi cameră frontală tot de 21 MP. Are 3 GB RAM şi baterie de 2900 mAh. Smartphone-ul măsoară 9.35 mm în grosime, cântăreşte 156 de grame şi vine cu un ecran AMOLED color.

Meitu M6

La interior se află un procesor MediaTek MT6755 octa core (Helio P10) şi 64 GB stocare pentru toate selfie-urile acelea de rezoluţie mare. Meitu M6 debuta oficial în vara lui 2016, deci rămâne destul de proaspăt chiar şi acum. Are şi alte avantaje, precum acustica HiFi şi vine şi cu scanner de amprente în butonul Home. Un terminal cu format inedit, care cu siguranţă va atrage multe priviri.

Sunt sigur că are și multe filtre și opțiuni Beauty în interfața camerei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×