Fost flagship la super preţ: Xiaomi Mi 5 scade sub 1000 de lei la un retailer din China

2.151 ori
<b>Fost flagship la super preţ: Xiaomi Mi 5 scade sub 1000 de lei la un retailer din China</b>Pe măsură ce trece timpul telefoanele cu preţuri prohibitive de ieri ajung să coste cât modele midrange azi. E drept că Xiaomi Mi 5 a avut preţ bun încă de la debut, dar azi scade sub pragul de 1000 lei. Îl găsiţi la GearBest.com la suma de doar 222$.

Pe măsură ce trece timpul telefoanele cu preţuri prohibitive de ieri ajung să coste cât modele midrange azi. E drept că Xiaomi Mi 5 a avut preţ bun încă de la debut, dar azi scade sub pragul de 1000 lei. Îl găsiţi la GearBest.com la suma de doar 222 dolari, adică 908 lei după conversie.

E vorba aici despre varianta cu 3 GB RAM şi 64 GB stocare, plus procesor Snapdragon 820. E varianta internaţională deci va funcţiona fără probleme în reţeaua oricărui operator. Scăderea de preţ vine în contextul în care începe să se vândă Xiaomi Mi 6 de altfel. Anul trecut pe vremea asta Mi 5 costa în jur de 2100 de lei, deci reducerea  e semnificativă.

Atunci când i-am realizat recenzia am apreciat mult selfie-urile sale excelente, performanţa care rămâne în top 15 sau top 10 chiar şi acum şi ecranul de calitate. Este şi un telefon destul de arătos, compact şi subţire, fabricat din metal şi sticlă. În plus bateria nu e rea deloc, pregătită să îţi ofere un sezon de serial Netflix şi încărcându-se într-un timp mai scurt decât ai nevoie să vezi un film de lung metraj.

Un chilipir zic eu, chiar și cu taxele integral achitate (posibil să scăpați totuși dacă dați de un vameș bun) care duc prețul telefonului la cca 1100 lei. Îl puteți comanda de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×