Allview P9 Energy: Design elegant, compact pentru un battery phone

2.499 ori
<b>Allview P9 Energy: Design elegant, compact pentru un battery phone</b>Allview P8 Energy nu arăta rău deloc, dar la 212 grame cam trăgea în joc jacheta dacă îl ţineam în buzunar. Allview P9 Energy umbla serios la estetică, "înghesuind" o excelentă baterie de 5000 mAh într-o talie de 8.2 mm şi greutate de 183 grame.

Allview P8 Energy nu arăta rău deloc, dar la 212 grame cam trăgea în jos jacheta dacă îl ţineam în buzunar. Allview P9 Energy umblă serios la estetică, "înghesuind" o excelentă baterie de 5.000 mAh într-o talie de 8.2 mm şi greutate de 183 grame. Se simte excelent în mână şi dă siguranţă la sesiunile lungi de gaming, având un corp metalic bine construit.

Fabricat în proporţie de 97% din metal, acest smartphone foloseşte magneziu şi aluminiu în compoziţia sa şi are butoane comode, cu feedback bun. Aici includem şi butonul Home fizic de sub ecran. Utilizarea cu o singură mână nu ne-a pus probleme, ceea ce e excelent pentru un device ce altminteri un phablet de 5.5 inch. Remarcăm şi acele porţiuni metalice prelucrate si lucioase de pe laturi, iar spatele mă duce cu gândul la Huawei Mate S.

Allview P9 Energy e un telefon comod, elegant şi bine construit. Nici nu pare battery phone dacă îl prezinţi cuiva la prima vedere şi îl "trădează" doar lista de specificaţii, dezvăluind nişa sa. Si panoul frontal 2.5D contribuie la eleganță evident.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×