Motorola Moto Z: OS, UI, aplicaţii stock, curate şi rapid actualizate

Autor:  | Publicat în:  Motorola  Lenovo 1.436 ori
<b>Motorola Moto Z: OS, UI, aplicaţii stock, curate şi rapid actualizate</b>Nostalgicii după telefoanele Nexus vor avea mereu modelele Moto pentru a se consola, pe lângă cele Pixel evident. Telefoanele Motorola au avut mereu un soi de avantaj pentru primirea variantelor de Android mai devreme, după ce Moto a produs Nexus 6 şi..

Nostalgicii după telefoanele Nexus vor avea mereu modelele Moto pentru a se consola, pe lângă cele Pixel evident. Telefoanele Motorola au avut mereu un soi de avantaj pentru primirea variantelor de Android mai devreme, după ce Moto a produs Nexus 6 şi a fost deţinută de Google. Avantajul a continuat şi în ultimul an, Moto Z primind destul de rapid Nougat, fix când îl aveam în teste.

Iniţial el venea cu Android Marshmallow. Terminalul are multitasking bazat pe carusel, o interfaţă stock, funcţie split screen şi cel mai din stânga homescreen dedicat lui Google Now. El afişează informaţii meteo, clipurile video sugerate de YouTube, trasee ideale spre muncă, remindere şi multe alte date utile şi contextuale. Porţiunea dropdown e mai aerisita la nivel de notificări, mai bine încadrate şi mai late în Nougat, iar Quick Settings sunt acum mai mici şi afişate sus deasupra notificărilor, până la al doilea swipe pentru a le dezvălui mai mari.

Interfață grafică Motorola Moto Z, capturi de ecran

Avem şi widget-uri stock, accesate dacă ţinem apăsat pe homescreen, iar dacă ţinem apăsat pe butonul virtual Home vom activa funcţia lui Google Now care citeşte ecranul şi afişează informaţii contextuale, indiferent ce aveţi afişat pe display. Setările includ sugestii sus, meniuri laterale, multipli utilizatori, actualizare software pentru Moto Mods şi funcţii că Motorola Privacy sau Moto ID.

Avem şi scannerul de amprente la dispoziţie, cu setup în 12 paşi şi autentificare precisă şi rapidă. Putem şi tine apăsat pe scanner pentru a bloca ecranul. Aplicaţiile sunt cele stock de pe orice terminal Android, 29 la număr aici. Ca extra avem aplicaţia Moto, ce oferă gesturi şi comenzi speciale. Există comenzi vocale adaptate la timbrul nostru şi posibilitatea de a întinde mâna spre telefon pentru a îi activa parţial ecranul în standby, un fel de funcţie "Always On".

A fost oferita si funcţia flip to mute şi alte funcţii similare. În rest aplicaţiile sunt standard, de la suita Play la Gmail şi de la Maps la Sheets, Slides şi Drive. Reţineţi că Moto Mods vor primi un review separat, în cazul în care vă întrebaţi.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×