Oppo R9 surclasează iPhone, devenind cel mai bine vândut telefon din China

3.130 ori
<b>Oppo R9 surclasează iPhone, devenind cel mai bine vândut telefon din China</b>Tradiţional Apple stă bine în China, când vine vorba de vânzări de telefoane, iar iPhone-urile au fost bine primite acolo. Ei bine, azi aflăm că Apple iPhone, best seller în China din 2012 a fost depăşit de Oppo R9, care e acum pe primul loc.

Tradiţional Apple stă bine în China, când vine vorba de vânzări de telefoane, iar iPhone-urile au fost bine primite acolo. Ei bine, azi aflăm că Apple iPhone, best seller în China din 2012 a fost depăşit de Oppo R9, care e acum pe primul loc.

Oppo R9 surclasează iPhone, devenind cel mai bine vândut telefon din China

Informaţia vine prin intermediul unui studiu Counterpoint Research, care are date ca 17 milioane de unităţi R9 au fost vândute în China anul trecut. Asta înseamnă o cotă de piaţă de 5%, în vreme ce Apple a vândut 12 milioane de unităţi iPhone 6s, ajungând la cota de 4,5%. Oppo a avut un an excelent în 2016, cu livrări crescute cu 106%, în vreme ce livrările Apple au scăzut cu 21%.

Oppo R9 surclasează iPhone, devenind cel mai bine vândut telefon din China

De altfel Oppo stă bine şi la nivel global, fiind pe locul 2 în rândul producătorilor chinezi de smartphone-uri după numărul de modele livrate în 2016. Ei au livrat 95 de milioane de unităţi, în vreme ce Huawei a ajuns la 139 milioane, fiind pe locul întâi. Oppo R9 debuta în lună martie a anului trecut, cu o cameră de 16 megapixeli în zona frontală, deci se pare că publicul chinez e amator de selfie phones.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×