Allview Soul X6 Xtreme: Conectivitate Type-C, dual SIM, tot ce trebuie

487 ori
<b>Allview Soul X6 Xtreme: Conectivitate Type-C, dual SIM, tot ce trebuie</b>Nimeni nu se mai prezintă la categoria high midrange sau flagship în 2019 etalând un port microUSB. Allview se aliniază la rândul său la trendul USB Type-C şi vine cu deja clasicele două slot-uri nano SIM. De fapt unul este hibrid şi poate găzdui şi..

Nimeni nu se mai prezintă la categoria high-midrange sau flagship în 2019 etalând un port microUSB. Allview se aliniază la rândul său la trendul USB Type-C şi vine cu deja clasicele două slot-uri nano SIM. De fapt unul este hibrid şi poate găzdui şi carduri microSD. Avem parte şi de suport 4G LTE Categoria 7, WiFI a/b/g/n/ac şi Bluetooth 4.2.

Nu uităm de poziţionare globală, cu GPS, AGPS şi Glonass. Avem şi jack audio, Radio FM şi WiFi Direct. Nu avem infraroşu aici, dar nici nu e o funcţie să o găseşti prea des pe telefoane non Huawei. Am analizat şi calitatea earpiece-ului, care oferă apeluri clare, dar un volum mediu. Izolarea de zgomot este rezonabilă.

Speedtest Allview Soul X6 Xtreme

Am făcut şi testele de conectivitate cu aplicaţia SpeedTest şi a ajuns la 252 Mbps la download WiFi în reţeaua UPC, dar şi 24.9 Mbps la upload. Aş zice că stăm bine, la nivel de flagship. Cât despre 4G LTE, cred că am stabilit un fel de record, cu 271 Mbps la download în reţeaua Orange şi 59.1 Mbps la upload. Rapid!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×