Nokia 9 Pureview: Conectivitate single sau dual SIM, viteze crescute de download

557 ori
<b>Nokia 9 Pureview: Conectivitate single sau dual SIM, viteze crescute de download</b>Cred că a trecut vremea premierelor la nivel de conectivitate pentru Nokia. Or fi avut ei primul telefon GSM, dar premieră la 4G le-a fost suflată de HTC, iar la 5G de Samsung. Deocamdată ne mulţumim cu 4G+ pe Nokia 9 Pureview, care vine cu port..

Cred că a trecut vremea premierelor la nivel de conectivitate pentru Nokia. Or fi avut ei primul telefon GSM, dar premieră la 4G le-a fost suflată de HTC, iar la 5G de Samsung. Deocamdată ne mulţumim cu 4G+ pe Nokia 9 Pureview, care vine cu port USB Type-C, WiFi dual bând, NFC şi Bluetooth 5.0.

Video-review Nokia 9 Pureview, secțiunea Conectivitate

Conectivitatea 4G este de tip LTE Categoria 16 şi avem şi GPS, Glonass, Beidou şi Glonass pentru poziţionare globală. Nokia 9 Pureview este disponibil în variante single sau dual SIM şi vine şi cu WiFi Direct şi cel puţin 2 microfoane, dacă nu chiar 3 sau 4. Apelurile s-au auzit destul de tare şi clar, cu anulare eficientă a zgomotului de fond.

Speedtest Nokia 9 Pureview

Am făcut şi un test de viteză via Speedtest, ajungând la 235 Mbps la download 4G şi 133 Mbps la upload. La WiFi am ajuns la 405 Mbps la download şi 26.1 Mbps la upload, iar toate acestea sunt valori de flagship tipic.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×