ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition: conectivitate în linie cu restul ansamblului

1.144 ori
<b>ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition: conectivitate în linie cu restul ansamblului</b>Telefonul Deluxe Special Edition al celor de la ASUS poate pare o consolă dacă voi mai continua să repet obsesiv că e un gaming device de-a lungul recenziei sale. El e totuşi un telefon mobil şi deşi în ziua de azi nimeni nu mai sună pe nimeni şi stăm..

Telefonul Deluxe Special Edition al celor de la ASUS poate pare o consolă dacă voi mai continua să repet obsesiv că e un gaming device de-a lungul recenziei sale. El e totuşi un telefon mobil şi deşi în ziua de azi nimeni nu mai sună pe nimeni şi stăm cu toţii pe Whatsapp şi Facebook Messenger, funcţionalitatea sa de bază e acolo.

ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition este dual SIM

Terminalul oferă suport pentru LTE Categoria 4+ chiar, cu viteza de până la 250 Mbps, dar în zona mea Sector 3, Sălăjan, Bucuresti, Vodafone de abia împinge 3G-ul la deal, deci mai greu cu "Patru Ge Plus". În schimb avem parte de WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, deci toate routerele sunt acoperite, Nu e cazul de USB Type-C aici, deci primim doar microUSB 2.0 cu OTG, plus Bluetooth 4.0.

ZenFone 2 Deluxe Special Edition are două sloturi SIM, micro SIM ambele şi mai aduce şi GPS şi Glonass. Avem parte şi de Speed Dial şi Smart Dial, iar semnalul este OK, plus claritatea convorbirilor e bună şi volumul e ridicat. La testul SpeedTest de viteză via WiFi am atins 27 Mbps la download şi 23 Mbps la upload.

Speedtest ZenFone 2 Deluxe Special Edition

Poate nu strica și certificarea MHL sa scoatem gameplay-ul și pe monitor sau TV. 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×