Asus ZenFone 2 Deluxe Special Edition este lansat în versiunea cu procesor Intel Z3590 de 2.5 GHz

1.129 ori
<b>Asus ZenFone 2 Deluxe Special Edition este lansat în versiunea cu procesor Intel Z3590 de 2.5 GHz</b>&Icirc;n cursul acestei zile producătorul taiwanez Asus a anunțat lansarea smartphone-ului ZenFone 2 Deluxe Special Edition &icirc;n versiunea cu procesor Intel Z3590 la pachet, model cunoscut pe piață pentru memoria de 256 GB adusă la pachet....

În cursul acestei zile producătorul taiwanez Asus a anunțat lansarea smartphone-ului ZenFone 2 Deluxe Special Edition în versiunea cu procesor Intel Z3590 la pachet, model cunoscut pe piață pentru memoria de 256 GB adusă la pachet. Același model îl regăsim de câteva zile și în oferta MarketOnline la un preț de 2.348 lei.

După cum aflați anterior, printre dotările telefonului avem un display Full HD de 5.5 inch, 4 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu tehnologia PixelMaster și un senzor frontal de 5 megapixeli. Cât despre procesor, aflați că acesta este o unitate quad-core tactată la 2.5 GHz.

Alte dotări ale sale sunt reprezentate de către conectivitatea 4G LTE, suportul OTG, și de bateria de 3000 mAh. Pentru moment, Asus ZenFone 2 Deluxe Special Edition rulează Android 5.0 Lollipop, dar ne-am putea aștepta la o eventuală actualizare către noua versiune OS în lunile ce urmează.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×