ASUS ZenFone 5z: Conectivitate de premiant

1.620 ori
<b>ASUS ZenFone 5z: Conectivitate de premiant</b>ASUS ZenFone 5z se vrea a fi un flagship veritabil, cu cel mai puternic procesor Snapdragon, care şi-a luat la pachet şi modemurile aferente. Asta înseamnă că primim LTE Categoria 13, dar nu uităm nici de portul USB Type-C, de Bluetooth 5.0 sau de NFC.

ASUS ZenFone 5z se vrea a fi un flagship veritabil, cu cel mai puternic procesor Snapdragon, care şi-a luat la pachet şi modemurile aferente. Asta înseamnă că primim LTE Categoria 13, dar nu uităm nici de portul USB Type-C, de Bluetooth 5.0 sau de NFC.

Avem şi funcţia AI Ringtone, care reglează automat soneria în funcţie de zgomotul din jur. Telefonul are 3 microfoane la bord şi o tehnologie specială de reducere a zgomotului de fond. Mai primim şi radio FM, WiFi a/b/g/n/ac 2X2 MIMO, WiFi Direct, GPS, Glonass şi BDS. Acesta este un telefon dual SIM cu suport dual standby, folosind două slot-uri nano SIM, dintre care unul este hibrid, putând găzdui şi carduri microSD.

Speedtest ASUS ZenFone 5z

Avem parte şi de jack audio, în cazul în care vă întrebaţi. Apelurile au avut un volum ridicat şi o claritate demnă de flagship. Nu am uitat de SpeedTest, în care am obţinut 115 Mbps la download 4G şi 58.3 Mbps la upload, tot 4G. La Testul WiFi am avut 383 Mbps la download şi 25.7 Mbps la upload. Toate rezultate optime şi în linie cu celelalte flagship-uri Snapdragon 845 testate până acum.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×