Apple iPad 9.7 (2018) Unboxing + Apple Pencil: în sfârşit un iPad de scos din cutie, satisfăcător de ţinut în mână (Video)

2.428 ori
<b>Apple iPad 9.7 (2018) Unboxing + Apple Pencil: în sfârşit un iPad de scos din cutie, satisfăcător de ţinut în mână (Video)</b>După multă vreme fără vreo tabletă pe masa de teste Mobilissimo iată că un asemenea produs ajunge acum spre testare, fiind vorba despre iPad 9.7 (2018), un dispozitiv care aduce și suport pentru stylus-ul Apple Pencil, cel care se încarcă

A trecut aşa multă vreme de când am făcut o recenzie de tabletă, că am şi uitat cum se ţine una în mână. De un iPad la recenzie nici nu mai vorbesc şi cred că iPad Air 2 a fost ultimul device de genul care a ajuns la noi. Cum iPad 9.7 (2018) sună prea bine pentru a fi refuzat, iată că l-am scos din cutie la Mobilissimo.ro. la o lună după lansare. Costă 1.589 lei la Quickmobile.ro, 1.589 lei la Cel.ro şi 1.623 lei la evoMAG.ro.

Mai sus e vorba despre varianta WiFi cu 32 GB, dar cine vrea modelul cu WiFi + 4G cheltuieşte 2.199 lei la Altex.ro. Avem ocazia să ne jucăm şi cu un Apple Pencil, furnizat de un cititor, căruia îi mulţumim. Apropo el se vinde separat şi costă 479 lei la eMAG.ro. Tableta vine într-o cutie albă şi înaltă, cu încărcător la pachet, cablu Lightning, stickere şi manual.

Apple iPad 9.7 (2018) scos din cutie

Designul este cel standard şi generic iPad, cu muchii groase, corp metalic subţire, cu talie de 7.5 mm. Acest iPad de generaţie a şasea vine cu un ecran de 9.7 inch, cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli şi cu panou LCD. Terminalul este disponibil pe argintiu, auriu sau Space Gray. Are şi buton Home capacitiv cu Touch ID şi în spate găsim o cameră de 8 MP, cu autofocalizare, filmare Full HD, Panoramă şi autofocalizare.

Apple iPad 9.7 (2018) continutul cutiei

Ştie şi augmented reality, oferind celor mici şansa de a diseca o broască în mediu virtual spre exemplu. Camera frontală este de 1.2 MP şi e bună pentru convorbiri video prin FaceTime. Avem şi o baterie de 32.4 Whr la bord, care ar trebui să ofere până la 10 ore de playback video. Şi da, tableta rulează Asphalt 9 şi PUBG ca o campioană, folosindu-se de procesorul Apple A10 pe care îl am şi eu pe iPhone 7.

Apple iPad 9.7 (2018) Unboxing

Cât despre stylus, Apple Pencil e ceva ce Steve Jobs ar fi respins vehement. Dă senzaţia unei combinaţii între creion şi pix când îl ţii în mână şi are un vârf în gen corector/Pic. Capătul său este un conector Lightning, util pentru încărcare şi primul setup prin conectare la tabletă. Este de tip plug and play, foarte intuitiv şi se se conectează la tabletă via Bluetooth.

Are multiple nivele de presiune şi e compatibil cu toată suita de productivitate şi editare Apple, Adobe şi nu numai. Fiţi siguri că ne vom transforma în Rembrandt şi revenim cu desene, scris de mână, jocuri şi AR. Până acum tableta pare să fie un hit.

Apple iPad 9.7 (2018), prețuri actualizate:

Apple iPad 9.7 (2018) Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×