ASUS ZenFone Max Pro (M1): Conectivitate cu viteze destul de modeste, WiFi doar b/g/n

898 ori
<b>ASUS ZenFone Max Pro (M1): Conectivitate cu viteze destul de modeste, WiFi doar b/g/n</b>ASUS ZenFone Max Pro (M1) este un battery phone, dar şi un telefon înainte de toate. Ca o unealtă comunicaţionala, trebuie să ne ajute să ne conectăm la 4G şi să şi realizăm apeluri, dacă mai sună cineva în ziua de azi.

ASUS ZenFone Max Pro (M1) este un battery phone, dar şi un telefon înainte de toate. Ca o unealtă comunicaţionala, trebuie să ne ajute să ne conectăm la 4G şi să şi realizăm apeluri, dacă mai sună cineva în ziua de azi.

Există două microfoane la bord, cu un sistem de reducere a zgomotului de fond. Există şi Bluetooth 5.0 pe listă, WiFi b/g/n, WiFi Direct, WiFi Display, dar din păcate nu avem şi suport pentru WiFi în banda de 5 GHz. Tot pe lista avem şi GPS, Glonass, Beidou, plus două slot-uri SIM, pe lângă cel microSD. E o veste bună că avem slot-uri triple aici, pentru că nu mai trebuie să alternăm între SIM şi microSD.

Sppedtest ASUS ZenFone Max Pro (M1) (Ookla)

4G LTE este disponibil, cu slot-uri nano SIM folosite aici. Jos se afla un conector microUSB 2.0 doar şi nu trecem la USB Type-C. Apelurile au avut o claritate rezonabilă, iar volumul a fost acceptabil. La SpeedTest avem 63.3 Mbps la download 4G şi 45.3 Mbps la upload. La WiFi am avut rezultate mai modeste, cu 45.7 Mbps la download WiFi şi 24.9 Mbps la upload. Am văzut şi telefoane ce ajung la valori de 10 ori mai mari.

Compatibilitate 4G: 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 40(2300)

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×