LG Q7: Conectivitate cu viteze bune 4G, fără WiFi ac

798 ori
<b>LG Q7: Conectivitate cu viteze bune 4G, fără WiFi ac</b>LG Q7 a avut practic două upgrade-uri hardware faţă de LG Q6: camera frontală şi portul, care trece de la microUSB la USB Type-C. Telefonul vine cu slot nano SIM şi suport 4G LTE, dar şi VoLTE.

LG Q7 a avut practic două upgrade-uri hardware faţă de LG Q6: camera frontală şi portul, care trece de la microUSB la USB Type-C. Telefonul vine cu slot nano SIM şi suport 4G LTE, dar şi VoLTE.

Are DLNA, GPS, AGPS şi WiFi este listat pe site-ul oficial doar WiFi a/b/n, fără WiFi ac. Avem totuşi NFC, WiFi Direct şi suport USB OTG, dar şi Bluetooth 4.2. Nu strică un Bluetooth 5.0, dar nu cred că duce procesorul. Apelurile au avut volum rezonabil şi claritatea a fost mulţumitoare. Surpriză plăcută a fost rezultatul SpeedTest 4G, unde am ajuns la 109 Mbps la download şi 47.1 Mbps la upload.

Sooedtest (Ookla) LG Q7

La WiFi nu a stat aşa bine, cu 45.4 Mbps la download şi 25 Mbps la upload. 4G solid totuşi.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×