BlackBerry Motion deja la precomandă pe QuickMobile! Telefon cu 4 GB RAM și dotări mid-range

2.508 ori
<b>BlackBerry Motion deja la precomandă pe QuickMobile! Telefon cu 4 GB RAM și dotări mid-range</b>Anunțat oficial cu doar câteva zile în urmă iată că smartphone-ul BlackBerry Motion debutează deja la precomandă pe plan local via QuickMobile.ro. Așa cum ați aflat din articolul nostru, telefonul de față este unul cu display tactil și aduce la bord

În urmă cu doar câteva zile cei de la BlackBerry au anunțat lansarea smartphone-ului Motion, un terminal standard am putea spune - asta pentru că avem parte de un display tactil și nici urmă de tastatură qwerty sau alte elemente deosebite. De astăzi handset-ul poate fi găsit la precomandă pe plan local prin intermediul QuickMobile.ro ce îl vinde la prețul de 2.299 lei, o sumă cam mare la prima strigare raportată la dotări.

BlackBerry Motion

Vă reamintim că acest device optează pentru un display Full HD de 5.5 inch, pentru procesorul mid-range Qualcomm Snapdragon 625 și pentru 4 GB RAM. Se oferă 32 GB de stocare flash, slot pentru carduri microSD de până la 256 GB și pentru selfie-uri o cameră frontală de 8 megapixeli.

BlackBerry Motion

În spate vedem camera de 12 megapixeli ce filmează doar Full HD și aflați că pe lista de dotări se mai află și bateria de 4000 mAh, aceasta fiind într-un fel punctul principal de atracție. BlackBerry Motion mai aduce și scanner de amprente iar ca OS avem Android 7.1 Nougat.

Puteți plasa o precomandă pentru telefon de pe QuickMobile.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×