BlackBerry Motion este anunţat oficial, drept un nou smartphone BB fără tastatură fizică şi cu dotări midrange

1.845 ori
<b>BlackBerry Motion este anunţat oficial, drept un nou smartphone BB fără tastatură fizică şi cu dotări midrange</b>După scăpările de acum o săptămână, BlackBerry Motion a devenit în sfârşit realitate, fiind cel mai nou smartphone BB din epoca TCL, care vine fără tastatura fizică. Terminalul are dotări midrange şi o baterie generoasă.

După scăpările de acum o săptămână, BlackBerry Motion a devenit în sfârşit realitate, fiind cel mai nou smartphone BB din epoca TCL, care vine fără tastatura fizică. Terminalul are dotări midrange şi o baterie generoasă.

BlackBerry Motion este un telefon cu ecran de 5.5 inch IPS LCD şi nu are tastatura fizică, nici glisantă şi nici fixă. Vine cu procesor Qualcomm Snapdragon 625, 4 GB RAM şi 32 GB stocare, plus o baterie de 4000 mAh. În spate se afla o cameră de 12 megapixeli, cu deschidere F/2.0, iar în fată avem o cameră de 8 megapixeli. Terminalul este certificat IP67 pentru rezistenţa la apă şi praf.

BlackBerry Motion este anunţat oficial, drept un nou smartphone BB fără tastatură fizică şi cu dotări midrange

Acest model rulează Android 7.1 ca şi BlackBerry KeyOne de altfel şi va costa în jur de 460 de dolari. Pentru început se va vinde în Orientul Mijlociu. BlackBerry Motion suportă QuickCharge, care permite încărcarea până la 50% a bateriei în doar 40 de minute. Handsetul are un ecran special protejat anti zgârieturi şi o ramă din aluminiu ranforsată. Spatele are o textură extra aderenta, iar TCL a promis o actualizare la Android Oreo anul viitor pentru acest model.

Serviciile BlackBerry sunt la posturi pe acest device: BlackBerry Hub, BlackBerry Calendar, DTEK şi BlackBerry Boost. O noutate este totuşi Locker, un serviciu prin care utilizatorii pot stoca documente şi fotografii pe o zonă blocată cu PIN sau scanner de amprente.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×