Midrange-ul Sony Xperia L1 ajunge la vânzare pe plan local; costă 899 lei la QuickMobile.ro!

1.784 ori
<b>Midrange-ul Sony Xperia L1 ajunge la vânzare pe plan local; costă 899 lei la QuickMobile.ro!</b>Cei interesați de achiziția unui smartphone mid-range Sony pot opta de astăzi pentru modelul Xperia L1, telefon care tocmai a ajuns la QuickMobile.ro. El costă 899 lei și pentru această sumă vom primi un terminal echipat cu display HD de 5.5 inch,

Japonezii de la Sony au adus în această primăvară pe piață și smartphone-ul de buget numit Xperia L1, telefon care de acum poate fi achiziționat și de pe plan local. Cei de la QuickMobile.ro îl listează la vânzare în 3 variante de culoare (alb, negru, roz) și aflăm că livrările către clienți urmează a fi onorate în perioada 12 - 19 iulie.

Acest telefon vine echipat cu un display HD LCD de 5.5 inch, cu procesorul quad-core MediaTek MT6737T de 1.4 GHz și cu 2 GB memorie RAM. Pentru stocare avem la dispoziție 16 GB memorie flash, dar putem opta oricând pentru atașarea unui card microSD de până la 256 GB în slotul dedicat.

Sony Xperia L1

Sony Xperia L1 oferă o cameră frontală de 5 megapixeli cu lentile wide și deschidere f/2.2, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, deschidere f/2.2 și suport pentru captură Full HD și o baterie de 2620 mAh. Ca elemente de conectivitate avem Bluetooth 4.2, A-GPS, NFS, suport dual-SIM, 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n și în mod interesant un port reversibil USB Type-C. 

Variantele pe alb și negru costă 899 lei, iar cea roz cu 100 lei mai mult. Găsiți telefonul aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×