Blackview Ultra Plus: Multimedia cu difuzor de calitate, căşti pe care le puteţi ignora

Autor:  | Publicat în:  Blackview 1.407 ori
<b>Blackview Ultra Plus: Multimedia cu difuzor de calitate, căşti pe care le puteţi ignora</b>Înainte să mă întrebaţi ce caută Galaxy A5 ca termen negativ de comparaţie în acest subtitlu, trebuie să aflaţi că acel telefon frumos, metalic, giugiuc atinge doar 77 dBA. Nu e cazul lui BlackView Ultra Plus, care stă bine la acustică

Înainte să mă întrebaţi ce caută Galaxy A5 ca termen negativ de comparaţie în acest subtitlu, trebuie să aflaţi că acel telefon frumos, metalic, giugiuc atinge doar 77 dBA. Nu e cazul lui BlackView Ultra Plus, care stă bine la acustică.

Putere volum BlackView Ultra Plus

Vine cu două grile în zona inferioară, deşi doar cel din dreapta ascunde difuzorul. Playerul muzical e cel stock din Android, cu un egalizator tot stock. Avem opţiunea de a regla setările după genuri muzicale, 5 canale custom, bass boost, surround şi reverb. Experienţa de ascultare la difuzor a implicat un volum OK, bas rezonabil şi notele înalte s-au auzit binişor.

Test - Putere volum frontal (jos)

 • 1.BlackBerry Passport95,2 (dBA)
 • 2.LeEco Le Max 295 (dBA)
 • +
 • 78.BlackView Ultra Plus85,9 (dBA)
 • 79.ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition85,8 (dBA)
 • 80.Allview X3 Soul Plus85,8 (dBA)
 • 81.Nokia 6.185,8 (dBA)
 • 82.Sony Xperia M585,6 (dBA)
 • 83.LG G385,6 (dBA)
 • 84.Sony Xperia XA285,6 (dBA)
 • 85.Samsung Galaxy S6 Edge+85,5 (dBA)
 • 86.ZTE Nubia N185,5 (dBA)

A existat şi puţină distorsionare la volum când a fost la 100%, dar la 70 sau 80% experienţa a fost plăcută. La testul cu decibelmetrul am atins 85.9 dBA în faţă şi spate, un rezultat bun şi depăşind Sony Xperia M5, LG G3 şi iPhone 6. Avem şi setări speciale precum Bes Audio Enhance, Bes Loudness, Bes Surround, plus un widget arătos pentru playback muzical.

Castile lui BlackView Ultra Plus

Căştile oferite la pachet au un fir plat, o telecomandă destul de arătoasă şi stau bine în ureche. Din păcate ele se aud înfundat şi cu ecou, dar au volum ridicat şi bas OK. Beneficiem şi de radio FM, cu aplicaţie stock şi per total acustica a fost bună.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×