Vernee Apollo va beneficia de câteva modificări înainte de lansarea comercială; vine ca rival pentru Xiaomi Redmi Pro

981 ori
<b>Vernee Apollo va beneficia de câteva modificări înainte de lansarea comercială; vine ca rival pentru Xiaomi Redmi Pro</b>De câteva luni bune nu am mai auzit nimic despre smartphone-ul Vernee Apollo - acesta fiind unul dintre primele terminale anunțate cu 6 GB memorie RAM la bord. Ei bine, astăzi, compania de aduce detalii noi despre produsul ce va fi disponibil comercial

Este drept că veștile despre smartphone-ul Vernee Apollo au lipsit în ultimele câteva luni, acesta fiind unul dintre primele smartphone-uri de pe piață anunțate cu 6 GB memorie RAM la bord. Astăzi, însăși compania producătoare ne oferă un update cu privire la acest phablet interesant, unul ce beneficiază de câteva modificări la capitolul design înainte de lansarea sa comercială ce nu ar trebui să mai întârzie mult.

Vernee Apollo

Descoperim că cei de la Vernee au decis să schimbe puțin forma adoptată de către panoul spate, și asta pentru a face telefonul mai potrivit de ținut în mână, oferindu-se astfel un nivel de grip mai bun. Se păstrează populara tehnică CNC de prelucrare a carcasei metalice, dar și a tehnologiei Nano Molding pentru ca telefonul să beneficieze de extra-durabilitate și de un design premium. 

Vernee Apollo

Cât despre dotări, acest model va opta într-un final pentru un procesor deca-core MediaTek Helio X25 și pentru un display de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli. Smartphone-ul este așteptat cu o cameră foto principală Sony IMX230 de 21 megapixeli, cu un scanner de amprente și cu 128 GB spațiu intern de stocare. Aflați că Vernee Apollo se va lansa în ceea de-a doua jumătate a acestui an la un preț de 399.99 dolari! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×