Huawei Mate S poate fi achiziționat pentru suma de 1.599 lei de la Cel.ro; iată și alte reduceri!

Autor:  | Publicat în:  Huawei  Retaileri 2.344 ori
<b>Huawei Mate S poate fi achiziționat pentru suma de 1.599 lei de la Cel.ro; iată și alte reduceri!</b>Anul trecut la IFA 2015 debuta și smartphone-ul Huawei Mate S - terminal cu display de 5.5 inch, corp metalic și scanner de amprente multifuncțional. Acesta este acum subiectul unei campanii promoționale desfășurate de către Cel.ro, magazin ce vinde

La IFA debuta anul trecut și smartphone-ul Huawei Mate S - un terminal foarte arătos ce în această perioadă poate fi achiziționat la un preț special prin intermediul Cel.ro. Acest retailer vine cu reduceri atractive pentru o serie de modele Huawei, printre acestea numărându-se tablete, ceasuri inteligente, și bineînțeles smartphone-uri.

Huawei Mate S

Revenind la telefonul amintit mai sus, aflați că acesta este disponibil acum la un preț foarte bun de 1.599 lei. Pe lângă pachetul hardware high-end pe care îl primim aici, trebuie să îi acordăm puncte în plus lui Mate S și pentru design-ul premium și elegant adoptat, fiind cazul unei carcase unibody metalice aici, și a unui panou frontal cu sticlă 2.5D ce transformă experiența de utilizare datorită muchiilor curbate, fiind mai plăcut de interacționat cu ecranul.

Huawei Mate S

Avem un display Full HD de 5.5 inch aici, un procesor octa-core HiSilicon Kirin 935, 3 GB memorie RAM și 32 GB capacitate de stocare flash cu posibilitate de atașare a unui card microSD de până la 128 GB. Avem un scanner de amprente multifuncțional, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o baterie de 2700 mAh. După cum am precizat, CEL.ro aduce reduceri și pentru alte produse, acestea fiind listate mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×